Πέτσας: Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πέτσας: Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία
Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται αργότερα εντός της ημέρας.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν έως τώρα από την κακοκαιρία «Barbara», αλλά και στο τι θα γίνει με τα σχολεία.

Αναλυτικά ο κ. Πέτσας τόνισε:

«Ότι προβλήματα υπάρχουν έως τώρα είναι περιορισμένα και οφείλονται στις άσκοπες μετακινήσεις από κάποιους που δεν εισάκουσαν την έκκληση. Για αυτό όποιος πρέπει να μετακινηθεί, ας το κάνει έχοντας μαζί του αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες.

Στις 11 θα γίνει το συντονιστικό, θα έχουμε τη νεότερη ενημέρωση από τους μετεωρολόγους και από εκεί και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις σε ότι αφορά την εργασία και τα σχολεία.

Το πιο πιθανό είναι να πάρουμε κάποιες αποφάσεις γιατί τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ. Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel Pass: Από Τρίτη πάλι η πλατφόρμα - Μόνο για ΑΦΜ που λήγουν σε 1, 2 και 3

Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή για μετά τις εκλογές του 2027

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου - Έως την Μ.Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider