Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για απόπειρα βιασμού στη μία περίπτωση, προτείνει η εισαγγελέας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για απόπειρα βιασμού στη μία περίπτωση, προτείνει η εισαγγελέας
Την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας το 2010 στο θέατρο Μουσούρη πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, Στέλλα Στόγια, η οποία τώρα τοποθετείται και για την απόπειρα βιασμού σε βάρος άλλης γυναίκας το 2014.

(upd) Την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας το 2010 στο θέατρο Μουσούρη πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, Στέλλα Στόγια, η οποία τώρα τοποθετείται και για την απόπειρα βιασμού σε βάρος άλλης γυναίκας το 2014

«Η δεύτερη καταγγέλλουσα ήταν πολύ χαρούμενη που θα συνεργάζονταν με ένα μεγάλο καλλιτέχνη. Ο κατηγορούμενος την οδήγησε ένα άδειο θέατρο και στην συνέχεια επιχείρησε να τη βιάσει. Εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει, έκανε μια προσχηματική συνομιλία με τη μητέρα της, την οποία αντιλήφθηκε ο κατηγορούμενος και συνέχισε: «Η πράξη του δεν ολοκληρώθηκε όχι επειδή με δίκη του βούληση της σταμάτησε, αλλά γιατί όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα «ξενέρωσε». Τα καταγγελλόμενα περιστατικά είναι τα ίδια σε όλες τις καταθέσεις της»

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πέτρος Φιλιππίδης: Κατηγορεί τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια για την πλεκτάνη

gazzetta
gazzetta reader insider insider