Πυροβολισμοί σε βρετανική παμπ – Νεκρή μια 26χρονη και 4 τραυματίες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πυροβολισμοί σε βρετανική παμπ – Νεκρή μια 26χρονη και 4 τραυματίες
Η νεαρή γυναίκα που τελικά κατέληξε, είχε αρχικά διακομιστεί στο νοσοκομείο με τραύματα από τον πυροβολισμό, τα οποία τελικά επέβησαν μοιραία. Επιπλέον, τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι.

Πυροβολισμοί έπεσαν σε παμπ στο Μερσεϊσάϊντ της βορειοδυτικής Βρετανίας με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο μιας 26χρονης κοπέλας και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων ατόμων με τις αστυνομικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό.

Στην παμπ Lighthouse της περιοχής Γουάλασεϊ το βράδυ του Σαββάτου (24/12) σημειώθηκαν πυροβολισμοί με θύμα μία νεαρή γυναίκα, που είχε βγει να διασκεδάσει με τη αδελφή της δεν είχε αντιπαλότητες με κάποιους. Είχε αρχικά διακομιστεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση από τις σφαίρες που δέχτηκε και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Επιπλέον, 4 άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο αστυνομικός επιθεωρητής Dave McCaughrean δήλωσε: «Αυτή η έρευνα βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια και καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι ένα πραγματικά σοκαριστικό και καταστροφικό περιστατικό που συνέβη λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων σε έναν πολυσύχναστο χώρο γεμάτο νέους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βασιλιάς Κάρολος: Χριστουγεννιάτικο διάγγελμα με αναφορά στο αυξανόμενο κόστος ζωής

Ιταλία: «Ισιώνει» ο Πύργος της Πίζας - Πλησιάζει η ευθυγράμμισή του

Άγνωστοι βανδάλισαν έργο τέχνης 30.000 ετών - Μη αναστρέψιμη η ζημιά

gazzetta
gazzetta reader insider insider