Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας Αλμπέρτο Νουνιεθ Φεϊχό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας Αλμπέρτο Νουνιεθ Φεϊχό
Ο πρωθυπουργός συμμετείχε το πρωί στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της διάσκεψης των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε το πρωί στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της διάσκεψης των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πρόγευμα εργασίας οι ηγέτες συνέχισαν τη συζήτησή τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με έμφαση στην αναζήτηση κοινών λύσεων και βέλτιστων πρακτικών προς όφελος της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στη συνέχεια διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας (PP), Αλμπέρτο Νούνιεθ Φεϊχό.

Συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος για τις νοτιοευρωπαϊκές χώρες, ενώ ο κ. Νούνιεθ Φεϊχό εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για το μείγμα δημοσιονομικών πολιτικών που έχει ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση ώστε να πετύχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, με παράλληλη στήριξη της κοινωνίας και μείωση της ανεργίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider