Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Το Μετρό θα δώσει «ανάσες» στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Το Μετρό θα δώσει «ανάσες» στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά
Το Μετρό στον Πειραιά καλωσορίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, κάνοντας λόγο για ένα έργο σκληρών και πολυετών αγώνων της τοπικής κοινωνίας και επιχειρηματικότητας.

Το Μετρό στον Πειραιά καλωσορίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, κάνοντας λόγο για ένα έργο σκληρών και πολυετών αγώνων της τοπικής κοινωνίας και επιχειρηματικότητας, που δίνει «ανάσες» στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά, του μεγάλου Λιμανιού της χώρας.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την έλευση του μετρό στον Πειραιά, μια κορυφαίας σημασίας εξέλιξη για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, καθώς ένα έργο σκληρών και πολυετών αγώνων της τοπικής κοινωνίας και επιχειρηματικότητας επιτέλους ολοκληρώθηκε.

Το μετρό για τον Πειραιά είναι ένα μέσο με προφανή πολλαπλά οφέλη που, εκτός της οικονομικής ανάπτυξης, της τόνωσης της αγοραστικής κίνησης και της κοινωνικής αναβάθμισης, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος που είναι σημαντικό ζητούμενο της εποχής που διανύουμε, δίνοντας παράλληλα "ανάσες" στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά, του μεγάλου Λιμανιού της χώρας.

Αποτελεί ακόμη έργο ενίσχυσης της εμπορικής και επιχειρηματικής δυναμικής της πόλης μας, που θα συμβάλει καθοριστικά στην μετεξέλιξη της σε μια ευρωπαϊκή μητρόπολη, αλλά και μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ανάδειξη εντυπωσιακών αρχαιολογικών ευρημάτων που περιγράφουν διαχρονικά την ιστορία της και κοσμούν τον σταθμό πρότυπο του Δημοτικού Θεάτρου, καθιστώντας τον ένα ανοικτό μουσείο όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να θαυμάσει ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα.

Η σύγχρονη πόλη του μεγάλου Λιμανιού της χώρας ξεδιπλώνεται και γίνεται προορισμός εμπορίου, επιχειρηματικότητας, τουρισμού, πολιτισμού, αθλητισμού και προόδου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κορκίδης: Ο μητροπολιτικός ρόλος του Πειραιά ενισχύεται με το Μετρό

Καραμανλής για μετρό Πειραιά: Ενώνουμε το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας

gazzetta
gazzetta reader insider insider