Μετρό: Κλειστοί οι σταθμοί «Νίκαια», «Κορυδαλλός» και «Αγία Βαρβάρα» το Σαββατοκύριακο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μετρό: Κλειστοί οι σταθμοί «Νίκαια», «Κορυδαλλός» και «Αγία Βαρβάρα» το Σαββατοκύριακο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Λόγω δοκιμών για την επέκταση της Γραμμής προς Πειραιά.

Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο Σάββατο 24/09/2022 και Κυριακή 25/09/2022, οι σταθμοί του Μετρό «Νίκαια», «Κορυδαλλός» και «Αγία Βαρβάρα» λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ , αυτό το Σαββατοκύριακο , η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «Αεροδρόμιο - Αγ. Μαρίνα».

Οι επιβάτες στο τμήμα Αγ. Μαρίνα - Νίκαια, θα εξυπηρετούνται από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα - Νίκαια», που θα θέσει σε λειτουργία ο ΟΑΣΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποια μέτρα στήριξης και φοροελαφρύνσεις έρχονται - Πώς χτίζεται το πακέτο της προεκλογικής ΔΕΘ

Μοσχάρι +19%, αρνί +13,3%! Να η ευκαιρία!

Στροφή από το «λευκό κολάρο» στη φόρμα εργασίας: Η έλλειψη τεχνικών ειδικοτήτων και η αναδίπλωση της αγοράς κατάρτισης

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider