Γαλλία: Στο μέγιστο επίπεδο η πλήρωση των στρατηγικών αποθεμάτων φυσικού αερίου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γαλλία: Στο μέγιστο επίπεδο η πλήρωση των στρατηγικών αποθεμάτων φυσικού αερίου
Η χώρα έχει επιτύχει την πλήρωση στο μέγιστο επίπεδο των στρατηγικών της αποθεμάτων φυσικού αερίου, δήλωσε η Γαλλίδα υπουργός Ενέργειας Ανιές Πανιέ-Ρινασέ.

Η Γαλλία είναι καλά προετοιμασμένη για τον χειμώνα παρά την ενεργειακή κρίση που προκαλείται από τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς έχει τώρα επιτύχει την πλήρωση στο μέγιστο επίπεδο των στρατηγικών της αποθεμάτων φυσικού αερίου, δήλωσε σήμερα η Γαλλίδα υπουργός Ενέργειας Ανιές Πανιέ-Ρινασέ.

«Σήμερα έχουμε φτάσει στο μέγιστο επίπεδο των αποθεμάτων μας φυσικού αερίου (...) Αυτά τα αποθέματα αερίου αντιπροσωπεύουν το 50% της χειμερινής μας κατανάλωσης, άρα έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να περάσουμε τον χειμώνα», σημείωσε η Πανιέ-Ρινασέ σε δηλώσεις που έκανε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNews.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πρωταθλητές της φοροδιαφυγής τα συνεργεία αυτοκινήτων - Στο 30% η παραβατικότητα το 2025

Κοινωνικός Τουρισμός: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση

Πώς θα είναι το νέο Conrad Athens The Ilisian που ανοίγει μέσα στην εβδομάδα (pics)

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider