Ερντογάν μαινόμενος: Γαλλία-Γερμανία όργανα της ελληνικής και ελληνοκυπριακής προπαγάνδας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ερντογάν μαινόμενος: Γαλλία-Γερμανία όργανα της ελληνικής και ελληνοκυπριακής προπαγάνδας
Kλείνουν τα μάτια τους στα βήματα της Ελλάδας που αγνοούν το διεθνές δίκαιο, ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

Tην ενόχληση του για την ξεκάθαρη στήριξη της Γερμανίδας υπουργού Εξωτερικών, Αναλένα Μπέρμποκ, στη χώρα μας έδειξε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις της. Μάλιστα, όπως αναφέρει το skai.gr, εξαπέλυσε μύδρους τόσο κατά της Γερμανίας όσο και κατά της Γαλλίας χαρακτηρίζοντας τις δύο χώρες ως «όργανα της ελληνικής και της ελληνοκυπριακής προπαγάνδας».

«Ο υπουργός Εξωτερικών μας, έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις σε αυτές τις μεροληπτικές δηλώσεις. Δυστυχώς και η Γερμανία και η Γαλλία γίνονται τα όργανα τα ελληνικής και της ελληνοκυπριακής προπαγάνδας. Είναι απαράδεκτο να επικρίνουν τη χώρα μας με ανακριβείς εκτιμήσεις ενώ κλείνουν τα μάτια τους στα βήματα της Ελλάδας που αγνοούν το διεθνές δίκαιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι η θέση της Τουρκίας για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της Ευρώπης είναι προφανής. «Επιδείξαμε για άλλη μια φορά αυτόν τον ρόλο ως πρωτοπόροι στη λύση της παγκόσμιας κρίσης των σιτηρών», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου - Έως την Μ.Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Τριπλό σοκ σε τιμές, επιχειρήσεις και αγορές από τον πόλεμο στο Ιράν – Άπιαστοι οι στόχοι για το 2026

ΕΡΓΑΝΗ: Ποδαρικό με 217.959 αποχωρήσεις τον Ιανουάριο - Επτάμηνο σερί αρνητικών ισοζυγίων προσλήψεων - απολύσεων

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider