Λαβρόφ: «Χωρίς νόημα» οι ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία αυτή τη στιγμή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λαβρόφ: «Χωρίς νόημα» οι ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία αυτή τη στιγμή
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να ξαναρχίσουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Κίεβο, μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να ξαναρχίσουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία, μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti.

Νωρίτερα σήμερα, ο Ρώσος ΥΠΕΞ δήλωσε ότι οι γεωγραφικοί στόχοι της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» της Μόσχας στην Ουκρανία δεν περιορίζονται πλέον στην ανατολική περιοχή Ντονμπάς αλλά περιλαμβάνουν έναν αριθμό άλλων εδαφών, όπως μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Reuters, ο Λαβρόφ τόνισε ότι οι στόχοι της Ρωσίας θα επεκταθούν ακόμα πιο πέρα εάν η Δύση παραδώσει όπλα μεγάλου βεληνεκούς στο Κίεβο, σύμφωνα με το πρακτορείο.

«Η γεωγραφία είναι τώρα διαφορετική. Δεν είναι μόνο οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ, είναι επίσης οι περιοχές της Χερσώνας και της Ζαπορίζια και μια σειρά από άλλα εδάφη, και η διαδικασία αυτή συνεχίζεται, με σταθερό και ανυποχώρητο τρόπο», δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Ria-Novosti και το δίκτυο RT.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πούτιν: Ο Nord Stream μπορεί να σταματήσει ξανά - Οι ροές θα μειωθούν αλλά δε θα σταματήσουν

Λαβρόφ: Oι στόχοι της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν περιορίζονται πλέον στο Ντονμπάς

Ερντογάν: Ο τουρκοκυπριακός λαός είναι «ισότιμος ιδιοκτήτης της Κύπρου»

gazzetta
gazzetta reader insider insider