Πρόεδρος Ινδονησίας: Παρέδωσα στον Πούτιν μήνυμα από τον Ζελένσκι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόεδρος Ινδονησίας: Παρέδωσα στον Πούτιν μήνυμα από τον Ζελένσκι
Η Ινδονησία θα συνεχίσει τη συνεργασία με την Ρωσία, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Ινδονησίας Τζόκο Γουιντόντο μετά τη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η Ινδονησία θα συνεχίσει τη συνεργασία με την Ρωσία, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Ινδονησίας Τζόκο Γουιντόντο μετά τη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι έδωσε στον Ρώσο ομόλογό του ένα μήνυμα του Ουκρανού ηγέτη Βολοντίμιρ Ζελένσκι, χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενό του.

«Παρέδωσα ένα μήνυμα από τον πρόεδρο Ζελένσκι στον πρόεδρο Πούτιν», δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του στη Μόσχα, σύμφωνα με τη ρωσική μετάφραση των δηλώσεών του.

«Και εξέφρασα την προθυμία μου να βοηθήσω στη δημιουργία επικοινωνίας μεταξύ των δύο προέδρων», δήλωσε ο Γουιντόντο.

Μιλώντας μέσω διερμηνέα, ο Γουιντόντο δήλωσε ότι είναι ενδιαφέρον να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της ειρηνικής επίλυσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Από την πλευρά του, ο κ. Πούτιν ευχαρίστησε τον Τζόκο Γουιντόντο για τις «παραγωγικές συνομιλίες», λέγοντας ότι είναι «πεπεισμένος» ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν την Πέμπτη κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα συμβάλουν στην «περαιτέρω ενίσχυση της ρωσο-ινδονησιακής εταιρικής σχέσης».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη του προέδρου της Ινδονησίας σε Ουκρανία και Ρωσία

gazzetta
gazzetta reader insider insider