Παράνομη κρίθηκε πρωτόδικα η αυριανή 24ωρη απεργία των εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παράνομη κρίθηκε πρωτόδικα η αυριανή 24ωρη απεργία των εργαζομένων του ΟΑΣΘ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Παράνομη κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως ενημερώνει με σημερινή του ανακοίνωση ο οργανισμός.

Παράνομη κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως ενημερώνει με σημερινή του ανακοίνωση ο οργανισμός.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΑΣΘ καλεί τους εργαζομένους του οργανισμού να απέχουν από την πραγματοποίηση της απεργίας και έτσι τα λεωφορεία αστικής συγκοινωνίας να κυκλοφορήσουν κανονικά. Η διοίκηση του οργανισμού, με την ανακοίνωσή της ζητά από τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι οι βασικές διεκδικήσεις που οδήγησαν τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ στην προκήρυξη της αυριανής 24ωρης απεργίας είναι η υπογραφή της νέας επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, το περιεχόμενο της οποίας έχει ήδη συμφωνηθεί από τον Δεκέμβριο του 2021 και η επαναφορά των δύο επιδομάτων θέσης ευθύνης και ανθυγιεινού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Blackstone εξαγοράζει την Skroutz από την CVC

Ψηφιακός φάκελος για κάθε ΑΦΜ: Στο «ραντάρ» καταθέσεις, ακίνητα, POS και social media

Το φθινοπωρινό εκλογικό χαρτί, ο Μητσοτάκης «παίζει» Metallica, οι «καλοδεχούμενες προτάσεις» του ΠΑΣΟΚ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider