Daily Mail: Ο Πούτιν θα υποβληθεί σε εγχείριση για καρκίνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Daily Mail: Ο Πούτιν θα υποβληθεί σε εγχείριση για καρκίνο
«Ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο», σύμφωνα με την Daily Mail η οποία επικαλείται πληροφορία «από παράγοντα εσωτερικά του Κρεμλίνου».

«Ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο», σύμφωνα με την Daily Mail η οποία επικαλείται πληροφορία «από παράγοντα εσωτερικά του Κρεμλίνου». Ο Ρώσος πρόεδρος μάλιστα φέρεται ότι θα διορίσει τον σκληροπυρηνικό επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην επικεφαλής της FSB Νικολάι Πατρούσεφ για να αναλάβει τον έλεγχο της εισβολής όσο εκείνος βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ο Πατρούσεφ, 70 ετών, θεωρείται βασικός ενορχηστρωτής του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι στιγμής, καθώς αυτός φέρεται έπεισε τον Πούτιν ότι το Κίεβο είναι γεμάτο νεοναζί. Οι ασυνήθιστοι ισχυρισμοί εμφανίστηκαν στο δημοφιλές κανάλι Telegram General SVR, το οποίο λέει ότι η πηγή του είναι ένα καλά τοποθετημένο πρόσωπο στο Κρεμλίνο.

Διαβάστε περισσότερα στο reader

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider