Η Ρωσία προειδοποίησε τις ΗΠΑ για την αποστολή επιπλέον όπλων στην Ουκρανία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Ρωσία προειδοποίησε τις ΗΠΑ για την αποστολή επιπλέον όπλων στην Ουκρανία
Η Ρωσία προειδοποίησε τις ΗΠΑ για την αποστολή περισσότερων όπλων στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρεσβευτής της Μόσχας στην Ουάσιγκτον, μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας.

Η Ρωσία προειδοποίησε τις ΗΠΑ για την αποστολή περισσότερων όπλων στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρεσβευτής της Μόσχας στην Ουάσιγκτον, μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας.

«Υπογραμμίσαμε ότι είναι απαράδεκτη αυτή η κατάσταση, όταν οι ΗΠΑ δίνουν συνεχώς όπλα στην Ουκρανία και ζητήσαμε να μπει ένα τέλος σε αυτήν την πρακτική», είπε ο Ανατόλι Αντόνοφ, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24 TV.

Ο Αντόνοφ έκανε, επίσης, γνωστό ότι μια επίσημη διπλωματική νότα επιδόθηκε στην Ουάσιγκτον, όπου η Ρωσία εξέφραζε τις ανησυχίες της. Επισήμανε πως τέτοιες προμήθειες όπλων από τις ΗΠΑ θα επιδεινώσουν περαιτέρω την κατάσταση και θα κλιμακώσουν τη σύρραξη.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ συναντήθηκαν με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Κίεβο, αργά χθες το βράδυ, οι οποίοι υποσχέθηκαν νέα βοήθεια ύψους 713 εκατομμυρίων δολαρίων στην κυβέρνηση Ζελένσκι και άλλες χώρες στην περιοχή, που φοβούνται τη ρωσική επιθετικότητα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επέστρεψε - Φουλ επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ηγεσίες μικροκομματιδίων - Ζητά επανίδρυση και οργανωτική υπόσταση της δημοκρατικής παράταξης

Εφορία: Από ελεγκτικό κόσκινο εκατοντάδες φάκελοι μεταβίβασης πρώτης κατοικίας και χρηματικές γονικές παροχές

ΕΦΚΑ: Ρεκόρ έτους με 20.552 αιτήσεις συνταξιοδότησης τον Σεπτέμβριο - Προβλέψεις για πάνω από 210.000 αιτήσεις το 2025

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider