Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη – Εκκένωση τριών κτηρίων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη – Εκκένωση τριών κτηρίων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη οφείλεται σε βραχυκύκλωμα σε υπόγεια καλώδια και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για σοβαρά τραυματίες. 

Στην προληπτική εκκένωση τριών κτηρίων προχώρησαν οι αρχές στην Κωνσταντινούπολη, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στην εμπορική συνοικία Μπεγιόγλου, κοντά στην πλατεία Ταξίμ.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη οφείλεται σε βραχυκύκλωμα σε υπόγεια καλώδια και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για σοβαρά τραυματίες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες έκοψαν την παροχή φυσικού αερίου και ηλεκτρισμού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ανακαινίζω»: Επιδότηση έως 95% αλλά με «κλειστό συμβόλαιο» 5 χρόνων και 3 έτη παγωμένα ενοίκια

Γαλάζια δίχτυα προς το 42% - Η ένταξη των νοσηλευτών στα ΒΑΕ ανοίγει ορέξεις - Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ

Εφορία: Μαζικές κλήσεις και emails σε φορολογούμενους με εκκρεμότητες - Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Φόρτωση BOLM...
reader insider