Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο Κιλκίς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο Κιλκίς
Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στο πλαίσιο της ενίσχυσης των περιοχών που έχουν πληγεί από πλημμύρες.

Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στο πλαίσιο της ενίσχυσης των περιοχών που έχουν πληγεί από πλημμύρες.

Οι εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίου Πέτρου του Δήμου Παιονίας και περιλαμβάνουν την κατασκευή νέου δίδυμου αγωγού ομβρίων υδάτων, τη σύνδεση του υφιστάμενου αγωγού ομβρίων με υφιστάμενο πλακοσκεπή οχετό, την καθαίρεση του υφιστάμενου τεχνικού εισόδου και την κατασκευή νέου και την κατασκευή λεκάνης συγκράτησης φερτών από συρματοκιβώτια.

Επιπλέον, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς προχωρούν σε εργασίες καθαρισμού ρεμάτων από μπάζα, βλάστηση και απορρίμματα σε διάφορους οικισμούς του Κιλκίς. Πρόκειται για 15 σημεία στο νομό Κιλκίς, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού ρεμάτων σε μήκος 28 χιλιομέτρων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από την Παρασκευή ξεκινά η καταβολή των αυξημένων συντάξεων - Τα ποσά με παραδείγματα

Πού ανοίγει νέο κατάστημα Taco Bell

Έρχεται νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για νέους από τη ΔΥΠΑ με επιδότηση 17.500 ευρώ - Έμφαση στις γυναίκες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider