Κατσανιώτης: Συνάντηση με τον νέο Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κατσανιώτης: Συνάντηση με τον νέο Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων
Στη συνάντηση του υφυπ. Εξωτερικών με τον υποστράτηγο Ν. Ρουμελιώτη, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον οργανωτικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό του πυροσβεστικού σώματος.

Συνάντηση με τον νέο Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων υποστράτηγο Νικόλαο Ρουμελιώτη πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον οργανωτικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό του πυροσβεστικού σώματος, αλλά και στην στελέχωση και τους διατιθέμενους πόρους για τις ανάγκες εκπλήρωσης της αποστολής του πυροσβεστικού σώματος στη Δυτική Ελλάδα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την ανάγκη ανάπτυξης 2ου Σταθμού στην Πάτρα, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

«Σημείωσα μεταξύ άλλων την εκκίνηση της διαδικασίας κατασκευής Περιφερειακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Ελλάδος, αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλεται για ενίσχυση κτιριακών υποδομών των τοπικών υπηρεσιών της πυροσβεστικής», πρόσθεσε ο κ. Κατσανιώτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider