ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 11/11 η απογραφή ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 11/11 η απογραφή ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το 2021
Σε ότι αφορά τους δικαιούχους που έχουν δύο ή περισσότερες φυλές αιγοπροβάτων, ή/και έχουν χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις, θα πρέπει να προσκομίσουν και το χειρόγραφο μητρώο μέχρι και την Τετάρτη,17 Νοεμβρίου.

Έως τις 11 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το έτος εφαρμογής 2021 όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Η εν λόγω πρόσκληση αφορά, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τους ενταγμένους δικαιούχους της 2ης και 4ης Πρόσκλησης του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» και τους ενταγμένους δικαιούχους 1ης και 2ης Πρόσκλησης της Δράσης 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων».

Σε ότι αφορά τους δικαιούχους που έχουν δύο ή περισσότερες φυλές αιγοπροβάτων, ή/και έχουν χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις, επιπλέον της ετήσιας απογραφής μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας για τα αιγοπρόβατα και για όλες τις εκμεταλλεύσεις χοιρινών, θα πρέπει να προσκομίσουν και το χειρόγραφο μητρώο στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμούς μέχρι και την Τετάρτη,17 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider