Παγώνη: Ορθώς δεν θα γίνουν παρελάσεις κατά τόπους - Ποιες εξηγήσεις έδωσε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παγώνη: Ορθώς δεν θα γίνουν παρελάσεις κατά τόπους - Ποιες εξηγήσεις έδωσε
Η κ. Παγώνη στα πλαίσια της απόφασης αυτής και για την Πιερία, τόνισε πως οι εκάστοτε ιατρικοί σύλλογοι πράττουν σωστά με αυτό το μέτρο καθώς γνωρίζουν τα δεδομένα.

Την εκτίμηση της πως είναι σωστή η απόφαση να μην γίνουν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε Ημαθία και Πιερία, εξέφρασε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κ. Παγώνη στα πλαίσια της απόφασης αυτής και για την Πιερία, τόνισε πως οι εκάστοτε ιατρικοί σύλλογοι πράττουν σωστά με αυτό το μέτρο καθώς γνωρίζουν τα δεδομένα όσον αφορά την πορεία της πανδημίας στην πόλη τους.

«Αυτοί ξέρουν την κατάσταση των νοσοκομείων. Αυτοί συνεννοούνται με τους συναδέλφους τους στα νοσοκομεία και κανένας άλλος από εμάς που είμαστε πολύ μακριά, δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις» σχολίασε, συμπληρώνοντας πως μια τέτοια απόφαση έρχεται με την εκτίμηση δεδομένων όπως τα περιθώρια μονάδων.

Όπως επεσήμανε μάλιστα τόσο σε Ημαθία όσο και σε Πιερία δεν υπάρχει περιθώριο μονάδων.

Όσον αφορά εάν υπάρχουν κι άλλες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες πιστεύει πως θα έπρεπε να παρθεί μια ανάλογη απόφαση η κ. Παγώνη δεν προέβη σε συγκεκριμένη εκτίμηση εξηγώντας πως τα στοιχεία διαφοροποιούνται συνεχώς δεδομένου ότι καθημερινά έχουμε θανάτους ασθενών και περισσότερες εισαγωγές, γεγονός το οποίο θα πρέπει να μας ανησυχεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider