Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κάρπαθο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κάρπαθο
σεισμός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το εστιακό βάθος ήταν στα 58,5 χιλιόμετρα. 

Σεισμός ύψους 6,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:32 στην Καρπάθο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος ήταν στα 58,5 χιλιόμετρα και εντοπίστηκε σε απόσταση 127 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του νησιού.

Τσελέντης: Καμία ανησυχία από τον σεισμό ανοιχτά της Καρπάθου

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι σχετικά με τον σεισμό των 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα ΝΑ της Καρπάθου.

«Δεν υπάρχει καμία ανησυχία», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, καθηγητής Άκης Τσελέντης, επισημαίνοντας πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακό μπλόκο ΑΑΔΕ σε σύνορα και λιμάνια: GPS, κάμερες κατά του λαθρεμπορίου

Οι δεσμοί της Credia - Το νέο στοίχημα του Μαρινάκη - Η σταθερή τηλεφωνία και η ΔΕΗ

O Τσίπρας στη ζυγαριά του Μαξίμου - Επέκταση των ΣΣΕ και αντιπολιτευτική σιγή - Μήνυμα Γιούνκερ στο γαλάζιο Συνέδριο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider