Σύλληψη 18 πρώην παικτών του NBA για απάτη 4 εκατ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σύλληψη 18 πρώην παικτών του NBA για απάτη 4 εκατ. δολαρίων
Οι πρώην παίκτες του NBA κατηγορούνται για «συμμετοχή σε συνωμοσία απάτης κατά του συστήματος υγείας, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. 

Δεκαοχτώ πρώην παίκτες του NBA συνελήφθησαν σήμερα Πέμπτη στις ΗΠΑ, με την κατηγορία πως εξαπάτησαν το σύστημα Υγείας και Ασφάλισης του NBA, με το ποσό που φέρονται να απέσπασαν ανέρχεται σε 4 εκατ. δολάρια.

Ο φάκελος των κατηγορούμενων περιλαμβάνει τους: Μιλτ Παλάσιο, ο Ρούμπεν Πάτερσον, ο Τζαμάριο Μουν, ο Σι Τζέι Γουάτσον και οι Σεμπάστιαν Τέλφερ, Αντουάν Ράιτ, Ντάριους Μάιλς, Έντι Ρόμπινσον, Γκρέγκορι Σμιθ, Γκλεν Ντέιβις, Τέρενς Γουίλιαμς, Άλαν Άντερσον, Τόνι Άλεν, Σάνον Μπράουν, Γουίλ Μπάινουμ, Μέλβιν Έλι, Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς, Τόνι Ρότεν.

Μάλιστα, τέσσερις από τους παίκτες, ο Μιλτ Παλάσιο, ο Ρούμπεν Πάτερσον, ο Τζαμάριο Μουν και ο Σι Τζέι Γουάτσον είχαν θητεύσει και σε ελληνικές ομάδες.

Οι πρώην παίκτες του NBA κατηγορούνται για «συμμετοχή σε συνωμοσία απάτης κατά του συστήματος υγείας, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το NBC, οι 18 κατηγορούμενοι έδιναν στη Λίγκα πλαστές αποδείξεις για ιατρικές και οδοντιατρικές δαπάνες στις οποίες δεν υποβλήθηκαν ποτέ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider