Τροποποίηση ωραρίου στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τροποποίηση ωραρίου στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης
Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής των κρατών-μελών του νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMED 9)

Ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα παραμείνει εκτάκτως κλειστός για τους επισκέπτες την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, κατά τις ώρες 08.00-10.30 για λόγους ασφαλείας υψηλόβαθμων ξένων αντιπροσωπειών.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής των κρατών-μελών του νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMED 9), και συγκεκριμένα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου θα συμμετάσχει αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Andrej Plenković.

Στις 14:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στις 15:30 θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής με θέμα την Κλιματική Αλλαγή και τις επιπτώσεις στην Μεσόγειο, στην οποία θα συμμετάσχει και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

Στις 17:00 θα αρχίσει η Σύνοδος Κορυφής EUMED 9, στην οποία θα λάβουν μέρος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron, ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Pedro Sánchez, ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας Mario Draghi, ο Πρωθυπουργός της Κροατίας Andrej Plenković, ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρωθυπουργός της Μάλτας Robert Abela, ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας Janez Janša και ο Υπουργός Εξωτερικών της Πορτογαλίας Augusto Santos Silva.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider