Ειδήσεις | Ελλάδα
28-07-2021 | 17:32

Πού θα βρείτε κλιματιζόμενους χώρους σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής

Newsroom
Μοιράσου το
Πού θα βρείτε κλιματιζόμενους χώρους σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής μετά την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες κατά τα επόμενα 24ωρα, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης καλεί τους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας και ζητά από τους δήμους να αποστέλλουν εγκαίρως τα επικαιροποιημένα στοιχεία με τις κλιματιζόμενες αίθουσες στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Οι χώροι που διατίθενται για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες - καύσωνας), εμφανίζονται ανά Περιφερειακή Ενότητα στους χάρτες καθώς και σε πίνακες που είναι αναρτημένοι ανά Περιφερειακή Ενότητα στην Περιφέρεια Αττικής και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας στην ακόλουθη διεύθυνση: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=5006&Itemid=323

«Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας συνεργάζεται στενά με τους δήμους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων. Διαρκής στόχος μας είναι η μείωση των επικινδυνοτήτων στην Αττική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πολυήμερος καύσωνας στη χώρα: Ένας από τους 10 μεγαλύτερους σε διάρκεια των τελευταίων 35 ετών