Πέτρος Φιλιππίδης: Με χειροπέδες οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέτρος Φιλιππίδης: Με χειροπέδες οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης
Mε χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης. Το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές.

Mε χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης. Το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές. Ο Πέτρος Φιλιππίδης απολογήθηκε μία μέρα νωρίτερα κάτω από άκρα μυστικότητα στην 15η τακτική ανακρίτρια. Ο γνωστός ηθοποιός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φάνηκε να σοκάρεται από αυτή την απόφαση της ανακρίτριας με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως και τα πρώτα λόγια που φαίνεται να είπε είναι: «δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν»... Μαζί του ήταν και η σύζυγός του.

Στις ίδιες φυλακές εκτίει την ποινή του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και άλλα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα για σεξουαλικά εγκλήματα, όπως ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του, ο καθηγητής μουσικής Παναγιώτης Δράκος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο, ο «παιδεραστής με το βαν» Φίλιππος Λεβέντος και ο Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου».

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider