DEFFEA 2021: Υπεγράφησαν συμφωνίες μεταξύ 315 αμυντικών βιομηχανιών και 22 χωρών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
DEFFEA 2021: Υπεγράφησαν συμφωνίες μεταξύ 315 αμυντικών βιομηχανιών και 22 χωρών
Η επόμενη DEFEA έχει προγραμματιστεί για τις 21 - 23 Μαΐου 2023.

Στο πλαίσιο της έκθεσης για την αμυντική βιομηχανία DEFEA - Defence Exhibition Athens 2021, μπήκαν οι υπογραφές για στρατηγικές συμφωνίες μεταξύ 315 αμυντικών βιομηχανιών και 22 χωρών.

Αυτό αναφέρεται σε απολογιστική ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση, ενώ γνωστοποιείται ότι η επόμενη DEFEA έχει προγραμματιστεί για τις 21 - 23 Μαΐου 2023.

Η διεθνής έκθεση για την αμυντική βιομηχανία DEFEA - Defence Exhibition Athens 2021, φιλοξενήθηκε στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo από 13 - 15 Ιουλίου 2021 και όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του κέντρου, Μαρίνος Μαρίνος, «η έκθεση DEFEA διοργανώθηκε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συγκυρίες και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες προκλήσεις που έφερε η πανδημία. Εντούτοις, η διοργανώτρια εταιρία ΡΟΤΑ κατάφερε να πραγματοποιήσει με απόλυτη ασφάλεια ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή εκθεσιακά γεγονότα.

Παρά τα αυστηρά πλαίσια πραγματοποίησης της έκθεσης, οι διοργανωτές ακολούθησαν πρότυπα και πρακτικές διεθνών διοργανώσεων με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και εντυπωσιακό επιχειρηματικό αποτύπωμα. Το Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo ανοίγει επίσημα τις πύλες του για την φιλοξενία των επόμενων εκθέσεων από την 1η Σεπτεμβρίου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ν. Παναγιωτόπουλος: Στόχος της DEFEA 2021 οι αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες στην αμυντική βιομηχανία

DEFEA 2021: Ποιες αμερικάνικες εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας θα λάβουν μέρος στην διεθνή έκθεση της Αθήνας

gazzetta
gazzetta reader insider insider