Ελλάδα
20-06-2021 | 11:54

Δημ. Αθηναίων: Στην Άνω Κυψέλη η κυριακάτικη δράση καθαριότητας

Newsroom
Μοιράσου το
Δημ. Αθηναίων: Στην Άνω Κυψέλη η κυριακάτικη δράση καθαριότητας
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στην Άνω Κυψέλη βρέθηκαν 20 εργαζόμενοι και 18 πλυστικά μηχανήματα του Δήμου Αθηναίων, για την κυριακάτικη δράση καθαριότητας σε περιοχές της πρωτεύουσας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, «σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες γειτονιές της πόλης, την Άνω Κυψέλη, έδρασε σήμερα η ομάδα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. 

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας δεν έχουν σταματήσει καθ'όλη τη διάρκεια της πανδημίας να φροντίζουν το κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας. Αξιοποιώντας τα σύγχρονα πλυστικά μέσα που έχουν στη διάθεση τους συνεχίζουν την μεγάλη προσπάθεια για μια πόλη καθαρή και υγειονομικά πιο ασφαλή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. 

Ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί για τον Δήμο Αθηναίων προτεραιότητα. Γι' αυτό και οι κυριακάτικες "εκστρατείες" καθαριότητας που πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα σε μια περιοχή της πρωτεύουσας συνοδεύονται με "σαρωτικές" απολυμάνσεις. 

Αυτό συνέβη και σήμερα στην περιοχή της Άνω Κυψέλης, όπου οι εργαζόμενοι του Δήμου με απολυμαντικά πλυστικά, καυτό νερό και σφουγγάρισμα, απολύμαναν και καθάρισαν δημόσιους χώρους, δρόμους, πεζοδρόμια, κάδους, στάσεις λεωφορείων αλλά και κάθε σημείο όπου κάτοικοι και επαγγελματίες βρίσκονται καθημερινά.

Στη δράση συμμετείχαν 5 σάρωθρα, 5μικρά πλυστικά, 6 μεγάλα πλυστικά και 2 υδροφόρες των 10 τόνων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.