Τόκιο: Εισήγηση στην κυβέρνηση για Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς θεατές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τόκιο: Εισήγηση στην κυβέρνηση για Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς θεατές
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο επικεφαλής σύμβουλος για τον κορονοϊό στην ασιατική χώρα, Σιγκέρου Όμι, αναφέρει πως η διεξαγωγή των Αγώνων χωρίς θεατές συγκεντρώνει το μικρότερο ρίσκο.

Εισήγηση στην κυβέρνηση της Ιαπωνίας για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο χωρίς θεατές έκανε ο επικεφαλής σύμβουλος για τον κορονοϊό στην ασιατική χώρα, Σιγκέρου Όμι.

Σύμφωνα με έκθεση προς την ιαπωνική κυβέρνηση που μετέφεραν τα media της χώρας, η διεξαγωγή των Αγώνων χωρίς την παρουσία θεατών είναι το σενάριο με το χαμηλότερο ρίσκο για ένα κύμα εξάπλωσης της νόσου.

Ωστόσο, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας αναμένεται να προχωρήσει με παρουσία θεατών, σε μια απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν στις 23 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αίρεται από 30 Ιουνίου το πλαφόν - Ραντεβού τον Σεπτέμβριο για μειώσεις τιμών

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Όλα τα «κλειδιά» για την πληρωμή των 150 ευρώ - Γιατί θα πρέπει να αποκτήσουν ΑΦΜ τα νεογέννητα

Πλάτη με... μέτρο στην ακρίβεια - «Ευλογημένοι» μισθοί - Ποιος φλερτάρει τον Κυριάκο

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider