Δεν θα αγωνιστεί σε Γουίμπλεντον και Ολυμπιακούς ο Ναδάλ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δεν θα αγωνιστεί σε Γουίμπλεντον και Ολυμπιακούς ο Ναδάλ
Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν θα παίξει στο Γουίμπλεντον ή στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, λέγοντας  ότι αποφάσισε να παραλείψει τα δύο τουρνουά γιατί «ακούει» το σώμα του.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν θα παίξει στο Γουίμπλεντον ή στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, λέγοντας ότι αποφάσισε να παραλείψει τα δύο τουρνουά γιατί «ακούει» το σώμα του.

Ο Ναδάλ, ο οποίος έφτασε στους ημιτελικούς του Γαλλικού Όπεν αυτόν τον μήνα αλλά έχασε από τον Νόβακ τζόκοβιτς, έχει κερδίσει τον τίτλο στο Γουίμπλεντον δύο φορές. Κέρδισε επίσης το Ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο στα μονά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.

«Στόχος είναι να παρατείνω την καριέρα μου και να συνεχίσω να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένο, δηλαδή να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και να συνεχίζω να μάχομαι για αυτούς τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους στο μέγιστο επίπεδο ανταγωνισμού», δήλωσε ο Nadal.

Είπε ότι το γεγονός ότι υπήρχαν μόνο δύο εβδομάδες μεταξύ του Ρολάν Γκαρός και του Γουίμπλεντον «δεν διευκόλυνε» το σώμα του να ανακάμψει από το «πάντα απαιτητικό» τουρνουά στο χώμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider