«Έξοδος Πάσχα»: Εντατικοί έλεγχοι από την ΕΛΑΣ - Στο μικροσκόπιο οι βεβαιώσεις από την Εργάνη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Έξοδος Πάσχα»: Εντατικοί έλεγχοι από την ΕΛΑΣ - Στο μικροσκόπιο οι βεβαιώσεις από την Εργάνη
Οι έλεγχοι ξεκίνησαν ήδη από σήμερα με τους άνδρες της τροχαίας να γυρίζουν πίσω πολίτες που επιχείρησαν να περάσουν τα διόδια της Ελευσίνας.

Μπλόκα, εντατικούς ελέγχους και «επιστροφές» εκδρομέων περιλαμβάνει το σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας, για να περιορίσει τους επίδοξους εκδρομείς που θα επιχειρήσουν να σπάσουν τον κλοιό των απαγορεύσεων για να κάνουν Πάσχα στο χωριό.

Ο σχεδιασμός της αστυνομίας περιλαμβάνει εκατοντάδες μπλόκα κατά μήκος των εθνικών οδών, σε όλους τους παράδρομους – στα λιμάνια και τα πορθμεία της χώρας καθώς όπως υπενθυμίζεται οι θαλάσσιες μεταφορές δεν έχουν απελευθερωθεί

Να σημειωθεί ότι μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Μ. Παρασκευή ισχύουν οι απαγορεύσεις για τις διαδημοτικές μετακινήσεις. Εκτός του δήμου κατοικίας οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Αλλαγές ισχύουν στο ωράριο κυκλοφορίας και την Μεγάλη εβδομάδα, όπου η κυκλοφορία θα επιτρέπεται από τις 5 το πρωί έως τις 10 το βραδύ, ενώ από την Δευτέρα του Πάσχα που ανοίγει επισημά και η εστίαση το ωράριο διαμορφώνεται από τις 5 το πρωί μέχρι και τις 11 το βράδυ.

Στο μικροσκόπιο όλες οι βεβαιώσεις από την Εργάνη

Αυτή την ώρα η κυβέρνηση εξετάζει την πιθανότητα να καταργήσουν τέτοια βεβαιώσεις που έρχονται μέσα από την ΕΡΓΑΝΗ, να κλείσει δηλαδή η ΕΡΓΑΝΗ για κάποιες ή όλες τις κατηγορίες.

Μια ακόμα πιθανότητα είναι να γίνει διασταύρωση των στοιχείων με την ΕΡΓΑΝΗ εκ των υστέρων. Οι αρχές θα συλλέξουν τα στοιχεία σε όσους χρησιμοποίησαν τέτοια έγγραφα και θα τα ελέγχουμε μετά.

Για τις περιπτώσεις που κάποιος έχει όντως ανάγκη να μεταφερθεί σε άλλη πόλη για λόγους υγείας θα πρέπει να έχει στην κατοχή του κάποιο έγγραφο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider