Στο «κόκκινο» παραμένει Αττική και Θεσσαλονίκη. Τι δήλωσε η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Βάνα Παπαευαγγέλου.
Για την εξέλιξη της πανδημίας αναφέρθηκε η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Βάνα Παπαευαγγέλου, τονίζοντας οι αυξητικές τάσεις συνεχίζονται στη Θεσσαλία.
Όπως τόνισε η ίδια, η χώρα παραμένει σε υψηλό επιδιομολογικό φορτίο, ενώ στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα. Συγκεκριμένα, από τα 2.581 νέα κρούσματα του 24ώρου, τα 582 εντοπίστηκαν στην Αττική και 673 στην Θεσσαλονίκη.
Την ίδια ώρα, τριψήφιος αριθμός νέων κρουσμάτων καταγράφηκε στην Λάρισα με 105, στην Μαγνησία με 108 και στην Πέλλα με 107.