Δήμος Αθηναίων: Βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Σάμου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δήμος Αθηναίων: Βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Σάμου
Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Αθήνας στην πρωτοβουλία για την συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Σάμου, που ανέλαβε ο δήμος τους.

«Παρά τη δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, η συλλογική προσπάθεια απέδωσε καρπούς, καθώς στις αποθήκες του ΚΥΑΔΑ συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 6.700 συσκευασίες τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης», οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) και προσέφεραν με πολλή αγάπη ό,τι είχε τη δυνατότητα ο καθένας, στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανένας άνθρωπος σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μόνος του, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Η προσπάθεια ενισχύθηκε από το Πανελλήνιο Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών, το οποίο συνέδραμε με 50 κούτες γάλα εβαπορέ, αλλά και από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) το οποίο διέθεσε τρόφιμα από τα δικά του αποθέματα.

Η βοήθεια αναμένεται να παραδοθεί στον Δήμο Σάμου τα επόμενα εικοσιτετράωρα, από την εταιρεία SAMOS EXPRESS ΑΦΟΙ Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ε.Π.Ε., που ανέλαβε να προσφέρει την μεταφορά των αγαθών στο νησί, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider