Ειδήσεις | Διεθνή
28-03-2020 | 10:06

Αυτοί είναι οι αγαπημένοι προορισμοί «καραντίνας» για τους δισεκατομμυριούχους

Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι αγαπημένοι προορισμοί «καραντίνας» για τους δισεκατομμυριούχους

Σύμφωνα με το CNBC, η κοινωνική απομόνωση για έναν δισεκατομμυριούχο είναι πολύ διαφορετική. 

Η πανδημία του κορονοϊού έχει «κλείσει» στα σπίτια τους εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωσή του, όμως δεν είναι κάθε... σπίτι ίδιο. 

Δεν υπάρχει η ίδια «άνεση» για κάποιον που μένει σε γκαρσονιέρα στην πόλη με κάποιον που διαθέτει... βίλα. Ενώ, αν μιλάμε για τους... κροίσους αυτού του κόσμου, τότε οι επιλογές δεν περιορίζονται στη διαδρομή «δωμάτιο-κουζίνα-σαλόνι»!

Σύμφωνα με το CNBC, η κοινωνική απομόνωση για έναν δισεκατομμυριούχο είναι πολύ διαφορετική. 

Δείτε πού επιλέγουν να μπουν σε «καραντίνα»:

Τα καταφύγια είναι μία από τις τελευταίες τάσεις της μόδας... την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα του CNBC, τα υπόγεια καταφύγια, όπως αυτά που έχουν δημιουργηθεί για βομβιστικές επιθέσεις έχουν δει σημαντική αύξηση ζήτησης. 

Συνήθως είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με ο,τιδήποτε θα χρειαζόταν για την επιβίωσή του ένας άνθρωπος, ενώ υπάρχουν και οι... πολυτελείς εκδοχές!

 

Ιδιαίτερη ζήτηση έχουν το τελευταίο διάστημα τα ιδιωτικά σκάφη, καθώς πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να απομονωθούν στο σκάφος.

Με αυτό τον τρόπο μπορούν να μετακινηθούν, ακόμα και να κάνουν δραστηριότητες, όπως κολύμπι ή τζετ σκι, χωρίς να κινδυνεύουν να κολλήσουν ή να τους κολλήσει κάποιος τον άκρως μεταδοτικό ιό Covid-19.

Ίσως δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να εφαρμόσει κανείς την κοινωνική απομόνωση από το να βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό νησί. 

Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να βγαίνει από το σπίτι, όποτε θέλει, χωρίς να υπάρχει ο φόβος της εξάπλωσης του ιού σε άλλους. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.