Ειδήσεις | Διεθνή
15-02-2020 | 11:47

Αυτές είναι οι 10 χώρες με τους πιο αισιόδοξους εργαζόμενους

Μοιράσου το
Αυτές είναι οι 10 χώρες με τους πιο αισιόδοξους εργαζόμενους

Σε αυτές τις 10 χώρες οι εργαζόμενοι είναι περισσότερο αισιόδοξοι σχετικά με το επαγγελματικό τους μέλλον.

Περισσότερο αισιόδοξοι για τις επαγγελματικές προοπτικές τους εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στην Ινδία, την Ινδονησία και την Κίνα σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες, σύμφωνα με έρευνα του LinkedIn.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του cnbc, μελετήθηκαν τα στοιχεία που αφορούσαν σε 30.000 άτομα ηλικίας 18 έως 65 ετών και αναλύθηκαν οι προκλήσεις και ευκαιρίες  που έχουν στην αγορά εργασίας κάθε χώρας.

Ανάμεσα στα στοιχεία  που συνυπολογίζει η έρευνα, είναι οι προβλέπψεις των ερωτηθέντων για την οικονομία τους επόμενους 12 μήνες, την οικονομική τους κατάσταση και την ποιότητα ζωής στη χώρα τους.

Η Ινδία είναι πρώτη στη λίστα με βαθμολογία 121, υψηλότερη δηλαδή από τον μέσο όρο παγκοσμίως που βρίσκεται στο 100, ενώ ακολουθεί η Ινδονησία και η Κίνα με 116.

Σημειώνεται μάλιστα ότι το 50% των ερωτηθέντων που ανήκουν στις νεότερες γενιές και το 48% των millennials στις τρεις  αυτές ασιατικές χώρες δήλωσαν ότι περιμένουν βελτίωση της οικονομίας τους επόμενους 12 μήνες καθώς και ενίσχυση των επαγγελματικών προοπτικών τους.

Αυτές είναι οι 10 χώρες με τους πιο αισιόδοξους εργαζόμενους. 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.