Τα 5 πιο πλούσια «αγγελάκια» της Victoria's Secret

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 5 πιο πλούσια «αγγελάκια» της Victoria's Secret
Αυτά είναι τα 5 πιο πλούσια «αγγελάκια» της Victoria's Secret σύμφωνα με το The Richest.

Η Victoria's Secret είναι ένα από τα διασημότερα brand στο χώρο της μόδας, με τα μοντέλα που συμμετέχουν στις επιδείξεις του οίκου να λαμβάνουν πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Τα 16 «αγγελάκια» της Victoria's Secret εντυπωσιάζουν στην πασαρέλα και στις φωτογραφήσεις τραβώντας τα βλέμματα όλων και αυτός είναι και ο λόγος που τα «κασέ» τους είναι τόσο υψηλά!

Ποιοι είναι όμως οι 5 πιο πλούσιοι «άγγελοι» του διάσημου οίκου μόδας σύμφωνα με το «The Richest»:

Η διάσημη κοκκινομάλλα της Victoria's Secret ξεκίνησε από το μπαλέτο και στη συνέχεια ακολούθησε το δρόμο του μόντελινγκ το 2008.

Η Αλεξίνα Γκράχαμ εντάχθηκε στο team της Victoria's Secret το 2019 και έχει συνεργαστεί με τη Vogue τη Burberry και τη Maybelline.

Η περιουσία της εκτιμάται στα 108 εκατ. δολάρια και θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες στο χώρο του μόντελινγκ.

 

Η ξανθιά καλλονή από τη Νότια Αφρική, ξεκίνησε από το μπαλέτο σε νεαρή ηλικία και σύντομα μεταπήδησε στο χώρο του μονελονγκ σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Έχει συνεργαστεί με τη Victoria's Secret από το 2001, καθώς και με πολλά άλλα δημοφιλή brand. Τελικά το 2010 έγινε «αγγελάκι» και επιλέχθηκε να φορέσει το Fantasy Bra στο show του 2013.

Η περιουσία της ξεπερνά τα 25 εκατ. δολάρια, ενώ έχει δημιουργήσει παράλληλα και τη δική της σειρά μαγιό.

 

Η Ελίζαμπεθ Γκρέις είναι από τις ΗΠΑ και ξεκίνησε την λαμπρή πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών μέσω της μητέρας της, η οποία έστειλες φωτογραφίες σε διάσημους οίκους μόδας.

Ξεκίνησε με πασαρέλα στο οίκο Guess και Ralph Lauren.

Το 2019 έγινε μοντέλο της Victoria Secret, και τώρα η καθαρή περιουσία της φτάνει τα 16 εκατ. δολάρια.

 

Η Τζόσεφιν Σκράιβερ είναι από τη Δανία και ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 15 ετών.

Έχει περπατήσει για πολλούς διάσημους οίκους μόδας όπως είναι ο Calvin Klein, η Gucci, η Dolce & Gabbana και ο Valentino.

Το 2013 συνεργάστηκε με τον οίκο της Victoria's Secret και το 2016 έγινε επίσημα «αγγελάκι» του οίκου.

Η περιουσία της εκτιμάται στα 12 εκατ. δολάρια.

Το διάσημο μοντέλο από την Πορτογαλία ανακαλύφθηκε από ειδικούς του χώρου του μόντελινγκ σε ηλικία 15 ετών. Στόχος της Σαμπάιο ήταν πάντα να γίνει μοντέλο της Victoria Secret, με το όνειρό της να γίνεται αληθινό το 2015.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σαμπάιο πάσχει από μια ασθένια που της πέφτουν τα μαλλιά σε καθημερινή βάση. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν την επηρέασε συνεχίζοντας να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα...το μόντελινγκ.

Η καθαρή της περιουσία εκτιμάται στα 10 εκατ. δολάρια.

 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:00

Πρόεδρος Λιβάνου: «Προδοσία» είναι να σέρνεται η χώρα σε πόλεμο

15:41

5 τρoφές που ενισχύουν την απορρόφηση των συμπληρωμάτων βιταμίνης D

15:41

Σκλαβενίτης: Επεκτείνει την παρουσία του στα έτοιμα γεύματα - Νέο κατάστημα Food to Go στους Αμπελόκηπους

15:40

Ισραήλ: Ο στρατός βομβαρδίζει θέσεις της Χεζμπολάχ στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου

15:27

Mega ενεργειακό deal: Στα χέρια της Shell η ARC Resources για 16,4 δισ. δολάρια

15:14

Νέα μελέτη: Η παχυσαρκία αφήνει μόνιμα ίχνη στο ανοσοποιητικό σύστημα

15:14

Παναγιώτου (Εθνική Τράπεζα): Υβριδική τραπεζική στην εποχή της δημογραφικής αλλαγής

15:11

Δημ. Τσιόδρας: Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της χρονιάς στην κατηγορία «Ενιαία Αγορά και Ευρωπαϊκή Ανταγωνιστικότητα»

15:05

Η ΕΤΑΔ προχωρά στη μίσθωση παραχώρησης του Ξενία Άνδρου για 40 έτη

15:01

Επίσκεψη της Τερέζα Ριμπέρα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

14:57

Πρόληψη και υπεύθυνο παιχνίδι: Το τρίπτυχο Πολιτείας, αγοράς και εκπαίδευσης

14:49

Μητσοτάκης: «Με τη Γαλλία μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για μια Ευρώπη στρατηγικά πιο αυτόνομη»

14:46

ΑΑΔΕ: Ψηφιακή βεβαίωση δραστηριοτήτων για τη μετάβαση στους νέους ΚΑΔ

14:42

Από το Ταμείο Ανάκαμψης η συμμετοχή του Δημοσίου στην ΑΜΚ του ΑΔΜΗΕ

14:37

ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα έχει σύσκεψη κρίσης με συνεργάτες του για το Ιράν

14:34

Την Ajax Therapeutics αποκτά η Eli Lilly για έως και 2,3 δισ. δολάρια

14:32

Κικίλιας: «Ελλάδα και Ισπανία μαζί για την ανταγωνιστικότητα των μεσογειακών λιμένων»

14:26

Τσίπρας: Ό,τι εύκολα μπαίνει στο αρχείο, το ίδιο εύκολα βγαίνει από το αρχείο

14:25

Παπασταύρου: «Με το σχέδιο νόμου για τη RED III ενισχύουμε την ενεργειακή δημοκρατία»

14:22

Bain & Company: Οι δυνάμεις που αναδιαμορφώνουν επενδύσεις και τραπεζική εμπειρία

14:18

Μητσοτάκης σε Ριμπέρα: «Ρεαλιστική προσέγγιση στην πράσινη μετάβαση για διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας»

14:07

Lavipharm: Άλμα 108,2% στα ενοποιημένα Καθαρά Κέρδη προ Φόρων το 2025

13:52

Nexi: Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία στο επίκεντρο της επόμενης ημέρας των ψηφιακών πληρωμών

13:49

ΤτΕ: Παραμένουν περιορισμένοι οι κυκλικοί συστημικοί κίνδυνοι στην Ελλάδα

13:35

Μιχαηλίδου: «Στηρίζουμε την αγροτική οικογένεια, επιβραβεύουμε τους αριστούχους, διπλασιάζουμε τη στήριξη για τη Θεσσαλία»

13:27

Διακρίσεις για την Πειραιώς για τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στις προμήθειες

13:25

Δίκη για τα Τέμπη: Αύριο συνεχίζεται η διαδικασία με ενστάσεις για την υποστήριξη της κατηγορίας

13:24

Ιαπωνία: Άρση της προειδοποίησης για «μεγα-σεισμό» 1 εβδομάδα μετά τα 7,7 Ρίχτερ

13:20

Adidas: «Τρέλα» για το 500 δολαρίων παπούτσι που «έτρεξε» κάτω από 2 ώρες τον Μαραθώνιο

13:14

Μαρινάκης: Αναβαθμίζονται οι ελληνογαλλικές σχέσεις - Η οικονομική μας πολιτική αποδίδει στην πράξη

gazzetta
gazzetta reader insider insider