Διεθνή
01-01-2020 | 09:21

Αυτοί είναι οι πέντε προορισμοί που επέλεξαν το 2019 οι δισεκατομμυριούχοι

Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι πέντε προορισμοί που επέλεξαν το 2019 οι δισεκατομμυριούχοι

Πέντε προορισμοί που επέλεξαν να ταξιδέψουν οι δισεκατομμυριούχοι το 2019.

Εκτός από τους κλασικούς προορισμούς που «κεντρίζουν» το ενδιαφέρον των δισεκατομμυριούχων σε ολόκληρο τον κόσμο, τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν κάποιες χώρες οι οποίες ανεβαίνουν συνεχώς στις προτιμήσεις τους.  

To Business Insider σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο πολυτελών διακοπών Original Travel παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους δισεκατομμυριούχους το 2019.

Ακολουθούν πέντε χώρες στις οποίες αυξήθηκαν σημαντικά οι ταξιδιώτες με πολύ υψηλά εισοδήματα το 2019.

Οι κρατήσεις του Original Travel για την Αίγυπτο το 2019 τριπλασιάστηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Όπως επισημαίνεται, δύο βασικά αξιοθέατα της χώρας βοήθησαν ώστε να αυξηθούν οι επισκέπτες.

Το πρώτο είναι το Steam Ship Sudan, μια κρουαζιέρα στον Νείλο, η οποία σταματά σε διάφορα αξιοθέατα που υπάρχουν στη διαδρομή. Το δεύτερο είναι το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο, που μεταφέρθηκε σε ένα νέο κτήριο με θέα τις Πυραμίδες της Γκίζας.

H χώρα ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών με υψηλά εισοδήματα.  

Σε σχέση με το 2018 οι κρατήσεις του ταξιδιωτικού γραφείου για την Ισλανδία διπλασιάστηκαν. Άλλωστε το 2017 η χώρα ψηφίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 2019 οι κρατήσεις του ταξιδιωτικού γραφείού για την Κολομβία είχαν ήδη φτάσει τον συνολικό αριθμό κρατήσεων του 2018. Όπως επισημαίνει: «Στην περιχή αναβιώνου τα πολυτελή ταξίδια με τους επισκέπτες να εστιάζουν στα  μαγευτικά ταξίδια της ζούγκλας και τις αποικιακές πόλεις της Κολομβίας».   

Η χώρα σύμφωνα με τα ταξιδιωτικά περιοδικά αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια στον νέο δημοφιλή προορισμό της Αφρικής για τους πλούσιους ταξιδιώτες, καθώς τους προσφέρει περιπέτεια και άγρια φύση.  

Το Ομάν σύμφωνα με το Business Insider είναι ο επόμενος δημοφιλής προορισμός για ταξιδιώτες υψηλών εισοδημάτων. Η κορυφαία τουριστική περίοδος στη χώρα είναι από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.