Ειδήσεις | Διεθνή
28-12-2019 | 09:21

Τι κάνουν πριν πέσουν για ύπνο 5 επιτυχημένοι άνθρωποι

Μοιράσου το
Τι κάνουν πριν πέσουν για ύπνο 5 επιτυχημένοι άνθρωποι

Ποιες περίεργες συνήθειες έχουν οι διάσημοι;

Από το να διαβάζουν βιβλία μέχρι να... διαλογίζονται, επιχειρηματίες, ηγέτες και διασημότητες ανά τον κόσμο έχουν τις δικές του συνήθειες πριν πέσουν για ύπνο το βράδυ. 

Το Business Insider μπαίνει στα άδυτα της ελίτ και μας αποκαλύπτει τις συνήθειες των διασήμων.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του υγρού στίβου Μάικλ Φελπς ακολουθούσε μία περίεργη μέθοδο όταν βρισκόταν σε στάδιο προετοιμασίας.

Όπως είχε αναφέρει η Baltimore Sun, ο Αμερικανός κολυμβητής κοιμόταν σε ένα δωμάτιο που λειτουργεί σαν προσομοιώτης υψηλού υψόμετρου. Η λειτουργία αυτή μειώνει τα επίπεδα οξυγόνου αναγκάζοντας το σώμα να προσαρμοστεί και να εργαστεί σκληρότερα για να τροφοδοτήσει τους μύες με οξυγόνο.

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και συνιδρυτής της Microsoft, ο Μπιλ Γκέιτς αφιερώνει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να διαβάσει κάποιο βιβλίο λίγο πριν κοιμηθεί.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στους Seattle Times, διαβάζει για περίπου μία ώρα λίγο πριν κοιμηθεί, ανεξάρτητα από το πόσο αργά είναι. Ο ίδιος καταφέρνει να ολοκληρώσει ένα βιβλίο μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ έχει δημιουργήσει ειδική λίστα με τα βιβλία που ο καθένας πρέπει να διαβάσει.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Interview ότι πρέπει να κοιμηθεί περισσότερο από 15 ώρες για να τραγουδήσει σωστά και με τον τρόπο που η ίδια θέλει.

Όπως είχε τονίσει η ίδια, στο δωμάτιο τους χρησιμοποιεί υγραντήρες οι οποίοι προσθέτουν υγρασία στο χώρο. Διάσημοι τραγουδιστές αποφεύγουν τον ξηρό αέρα όταν κοιμούνται, ώστε να προστατεύουν τον λαιμό τους.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε δηλώσει με τη μέθοδο που ακολουθεί είναι «σαν να κοιμάσαι σε ατμόλουτρο».

Η COO του Facebook, Σέριλ Σάντμπεργκ, προσπαθεί να κρατήσει μακριά το smartphone της λίγο πριν κοιμηθεί.

Η Γενική Διευθύντρια είχε δηλώσει στο USA Today ότι απενεργοποιεί το smartphone της, ώστε να μην διαταραχθεί μέσα στον ύπνο της.

Η γνωστή παραγωγός και παρουσιάστρια καταφέρνει να βρίσκει χρόνο μέσα στην ημέρα για να διαλογίζεται.

Συγκεκριμένα, η Όπρα διαλογίζεται δύο φορές μέσα στη μέρα, μία το πρωί και μία το βράδυ πριν κοιμηθεί. Όπως αναφέρει το Business Insider, η ισχυρή παρουσιάστρια έχει τη δική της εφαρμογή διαλογισμού.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.