Τι κάνουν πριν πέσουν για ύπνο 5 επιτυχημένοι άνθρωποι

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τι κάνουν πριν πέσουν για ύπνο 5 επιτυχημένοι άνθρωποι
Ποιες περίεργες συνήθειες έχουν οι διάσημοι;

Από το να διαβάζουν βιβλία μέχρι να... διαλογίζονται, επιχειρηματίες, ηγέτες και διασημότητες ανά τον κόσμο έχουν τις δικές του συνήθειες πριν πέσουν για ύπνο το βράδυ.

Το Business Insider μπαίνει στα άδυτα της ελίτ και μας αποκαλύπτει τις συνήθειες των διασήμων.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του υγρού στίβου Μάικλ Φελπς ακολουθούσε μία περίεργη μέθοδο όταν βρισκόταν σε στάδιο προετοιμασίας.

Όπως είχε αναφέρει η Baltimore Sun, ο Αμερικανός κολυμβητής κοιμόταν σε ένα δωμάτιο που λειτουργεί σαν προσομοιώτης υψηλού υψόμετρου. Η λειτουργία αυτή μειώνει τα επίπεδα οξυγόνου αναγκάζοντας το σώμα να προσαρμοστεί και να εργαστεί σκληρότερα για να τροφοδοτήσει τους μύες με οξυγόνο.

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και συνιδρυτής της Microsoft, ο Μπιλ Γκέιτς αφιερώνει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να διαβάσει κάποιο βιβλίο λίγο πριν κοιμηθεί.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στους Seattle Times, διαβάζει για περίπου μία ώρα λίγο πριν κοιμηθεί, ανεξάρτητα από το πόσο αργά είναι. Ο ίδιος καταφέρνει να ολοκληρώσει ένα βιβλίο μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ έχει δημιουργήσει ειδική λίστα με τα βιβλία που ο καθένας πρέπει να διαβάσει.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Interview ότι πρέπει να κοιμηθεί περισσότερο από 15 ώρες για να τραγουδήσει σωστά και με τον τρόπο που η ίδια θέλει.

Όπως είχε τονίσει η ίδια, στο δωμάτιο τους χρησιμοποιεί υγραντήρες οι οποίοι προσθέτουν υγρασία στο χώρο. Διάσημοι τραγουδιστές αποφεύγουν τον ξηρό αέρα όταν κοιμούνται, ώστε να προστατεύουν τον λαιμό τους.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε δηλώσει με τη μέθοδο που ακολουθεί είναι «σαν να κοιμάσαι σε ατμόλουτρο».

Η COO του Facebook, Σέριλ Σάντμπεργκ, προσπαθεί να κρατήσει μακριά το smartphone της λίγο πριν κοιμηθεί.

Η Γενική Διευθύντρια είχε δηλώσει στο USA Today ότι απενεργοποιεί το smartphone της, ώστε να μην διαταραχθεί μέσα στον ύπνο της.

Η γνωστή παραγωγός και παρουσιάστρια καταφέρνει να βρίσκει χρόνο μέσα στην ημέρα για να διαλογίζεται.

Συγκεκριμένα, η Όπρα διαλογίζεται δύο φορές μέσα στη μέρα, μία το πρωί και μία το βράδυ πριν κοιμηθεί. Όπως αναφέρει το Business Insider, η ισχυρή παρουσιάστρια έχει τη δική της εφαρμογή διαλογισμού.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Europol: Οι ληστείες μουσείων έχουν γίνει βιαιότερες - Oι κλέφτες στρατολογούνται μέσω social media

23:50

Στα 117 εκατ. ευρώ οι δωρεές προς το ΥΠΕΘΑ από τον Ιούλιο του 2023

23:42

Χέγκσεθ: « Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο νέων επιθέσεων εναντίον του Ιράν»

23:30

Τυνησία: Νοσοκομείο έχει παραλάβει 19 σορούς μετά από ναυάγιο σκάφους με μετανάστες

23:25

Το Ιράν υπόσχεται μία νέα «ήττα» για τις ΗΠΑ μετά τις νέες κυρώσεις

23:14

Μεικτά πρόσημα στη Wall Street με φόντο δασμούς, Ιράν και Nvidia

22:55

Φωτιά στη Νεβάδα: Σχεδόν 90.000 άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

22:46

Παραιτήθηκε από σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Σωτήρης Σέρμπος

22:25

Οι πρώτοι AI δορυφόροι της SpaceX με τσιπ της Nvidia θα εκτοξευθούν το 2027

22:17

Ποια πόλη στην Ελλάδα «έβρασε» με 41,5 βαθμούς Κελσίου σήμερα

22:01

Στη Βουλή το νέο πλαίσιο κρατικής αρωγής μετά από φυσικές καταστροφές

21:52

Reuters: Ποιες είναι οι επιλογές του Ιράν για κλιμάκωση της έντασης μετά τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ

21:34

Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για επίθεση σε πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Σαουδικής Αραβίας

21:28

Σε νέο υψηλό 3,5 μηνών ο χρυσός με προσοχή σε PCE και Τζάκσον Χολ

21:16

Πυροσβεστική: 49 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο

21:04

Νετανιάχου: «Το Ιράν επιχείρησε να δολοφονήσει έναν από τους γιους μου»

21:02

Απώλειες 2,5% για το πετρέλαιο παρά τις κυρώσεις Μπέσεντ στο Ιράν

20:51

Βρετανία: 12 συλλήψεις έπειτα από πολύνεκρο δυστύχημα σε αυτοκινητόδρομο

20:45

Ο ουκρανικός στρατός «χτύπησε» στρατιωτικό εργοστάσιο στο Ροστόφ

20:31

Η Ρωσία έπληξε φορτηγό πλοίο στο λιμάνι της Οδησσού στην Ουκρανία

20:20

Austriacard: Στο 96,29% το ποσοστό της Dai Nippon Printing

20:17

Νέες αμερικανικές κυρώσεις στο Ιράν με έμφαση σε 5 τομείς - Μπέσεντ: «Κομμένη κάθε οικονομική γραμμή ζωής»

20:14

«Περιφέρεια 2030»: Το κυβερνητικό σχέδιο για ορεινές περιοχές και νησιά

20:02

«Πακέτο» ΔΕΘ για μικρομεσαίους: Το σχέδιο της κυβέρνησης για να τους ξανακερδίσει

19:58

Τι συζητήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο

19:54

Εκτός λειτουργίας το ρωσικό διυλιστήριο στην Περμ

19:41

Παπουτσάνης: Από 2 Νοεμβρίου η πληρωμή καθαρού προμερίσματος 0,04 ευρώ ανά μετοχή

19:30

Κεφαλογιάννη: «Προτεραιότητα η νησιωτικότητα και ιδιαίτερα η στήριξη των μικρών νησιών»

19:18

Πούτιν: Υπό ρωσικό κρατικό έλεγχο οι επιχειρήσεις που δεν προστατεύονται από ουκρανικά drones

19:05

Φλατ οι ευρωαγορές με βλέμμα στον Μπέσεντ


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider