Διεθνή
23-12-2019 | 10:21

Αυτά είναι τα δώρα που μοιράζει ο Γουόρεν Μπάφετ κάθε Χριστούγεννα

Μοιράσου το
Αυτά είναι τα δώρα που μοιράζει ο Γουόρεν Μπάφετ κάθε Χριστούγεννα

Τι δώρα επιλέγει να δώσει στην οικογένεια του τα Χριστούγεννα ο Γουόρεν Μπάφετ;

Τα αγαπημένα δώρα που επιλέγει να κάνει ο Γουόρεν Μπάφετ στους αγαπημένους του για τα Χριστούγεννα περιλαμβάνουν φορέματα, σοκολάτες και φακέλους με μετρητά χιλιάδων δολαρίων.

Ο διάσημος επενδυτής και CEO της Berkshire Hathaway δεν ξεχνά να μοιράζει λίγη «χαρά» τριγύρω του στην περίοδο των εορτών.

Δείτε ποια είναι τα δώρα που επιλέγει σταθερά, εδώ και δεκαετίες, σύμφωνα με το Business Insider:

Το καλύτερο δώρο που κάνει ο Γουόρεν Μπάφετ στους αγαπημένους του είναι τα μετρητά και οι μετοχές. 

Παλιότερα, έδινε 10.000 δολάρια μετρητά σε ένα φάκελο. Όπως ήταν φυσικό οι... παραλήπτες του «τέλειου» δώρου το σπαταλούσαν αμέσως και έτσι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής σκέφτηκε κάτι ακόμα καλύτερο. 

Πλέον, στον φάκελο δεν βρίσκονται μετρητά, αλλά μετοχές αξίας 10.000 δολαρίων. Μάλιστα, μερικές από τις μετοχές ήταν από εταιρείες όπως η Coca Cola και η Wells Fargo!

Ο Γουόρεν Μπάφετ ψωνίζει «αποτελεσματικά» για τα χριστουγεννιάτικα δώρα. 

Σύμφωνα με το CNBC, ο Γουόρεν Μπάφετ τη δεκαετία του 1960 συνήθιζε να πηγαίνει στο κατάστημα ρούχων Topps, ένα κατάστημα με φορέματα στην Ομάχα, την πόλη από την οποία κατάγεται.

Εκεί έδινε σε μία υπάλληλο του καταστήματος μία λίστα με όλα τα μεγέθη που φορούσαν οι γυναίκες της ζωής του και η πωλήτρια θα διάλεγε τα φορέματα.

 

Ο Γουόρεν Μπάφετ στέλνει κουτιά με γλυκά και σοκολάτες από την See's Candies, μία από της καλύτερες επενδύσεις της Berkshire, μαζί με μία κάρτα με τις θερμότερες ευχές του δισεκατομμυριούχου.

Το 2013, η ευχετήρια κάρτα έδειχνε τον Μπάφετ ντυμένο ως «Walter White» τον χαρακτήρα από τη σειρά «Breaking Bad» με το μήνυμα «Have yourself a Meth-y Little Christmas».

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.