Αυτοί είναι οι 10 πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί του 2019

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 10 πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί του 2019
Η Google παρουσίασε τα αποτελέσματα της έκθεσης «Η χρονιά σε αναζήτηση» για το 2019 και ανάμεσα τους ήταν και οι πιο συχνές αναζητήσεις ταξιδιωτικών προορισμών, για τους Αμερικανούς.

Η δεκάδα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του 2019 δείχνει πως οι Αμερικανοί έψαξαν σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο για να αποφασίσουν που θα πάνε διακοπές.

Συγκεκριμένα, η Google παρουσίασε τα αποτελέσματα της έκθεσης «Η χρονιά σε αναζήτηση» για το 2019 και ανάμεσα τους ήταν και οι πιο συχνές αναζητήσεις ταξιδιωτικών προορισμών.

Δείτε ποιοι είναι οι δέκα πιο δημοφιλείς προορισμοί του 2019 για τους Αμερικανούς, σύμφωνα με το CNBC:

Οι Μαλδίβες με τα κρυστάλλινα νερά τους βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων στους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Αμερικανούς. 

Καθώς οι καλοκαιρινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 αναμένεται να φιλοξενηθούν στην Ιαπωνία, η χώρα βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ατζέντα» των προορισμών για τους Αμερικανούς. 

Η χώρα προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα, είτε αυτά είναι τα «έξυπνα» αυτοκίνητα που οδηγούνται μόνα τους, είτε είναι τα εστιατόρια με τα πολλά αστέρια Μισελέν... είτε είναι οι ανθισμένες κερασιές!

Τα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, όχι μόνο για τους Αμερικανούς, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς προσφέρουν την απόλυτη τροπική εμπειρία. 

Στην πέμπτη θέση της κατάταξης, το Λας Βέγκας είναι ένας σταθερά δημοφιλής προορισμός για τους Αμερικανούς, οι οποίοι το επισκέπτονται συνήθως για σύντομες εκδρομές με συγκεκριμένο σκοπό, όπως συναυλίες, bachelor πάρτι και συνέδρια.

Το Μεξικό αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς χάρη στην εγγύτητά του στις ΗΠΑ. Μάλιστα, έρευνες δείχνουν πως είναι από τους κορυφαίους «ρομαντικούς» προορισμούς για τους Αμερικανούς. 

Η Αλάσκα είναι πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Συνορεύει στα ανατολικά με τον Καναδά, στα δυτικά με τη Ρωσία και βρέχεται από τον Αρκτικό και τον Ειρηνικό ωκεανό.

Οι Αμερικανοί προτιμούν να την επισκέπτονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς το θερμόμετρο μπορεί να πέσει αρκετά χαμηλά το χειμώνα.

Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι οι εποχές που η Νέα Ορλεάνη δέχεται το μεγαλύτερο αριθμό τουριστών, οι οποίοι την επιλέγουν για τα πολλά μουσικά φεστιβάλ και την έντονη νυχτερινή ζωή. 

Η Καλιφόρνια είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πολιτεία των ΗΠΑ. Είναι μια από τις πλουσιότερες πολιτείες της χώρας και έδρα πολλών πολυεθνικών εταιρειών. 

Οι Αμερικανοί την επιλέγουν για τις ακτές της, το θερμό της κλίμα που κρατά σχεδόν όλη τη χρονιά και την κοντινή της απόσταση από νησιωτικούς προορισμούς. 

Η Μητρόπολη της πολιτείας της Νέας Υόρκης είναι διαχρονικά σταθερός και αγαπημένος προορισμός τόσο για τους Αμερικανούς, όσο και διεθνώς.

Η έντονη πολιτιστική ζωή, η αρχιτεκτονική και το πολυτελές life style που προσφέρει είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που την επιλέγουν οι τουρίστες. 

Τοποθετημένη στην Κεντρική Αμερική, η Κόστα Ρίκα βρέχεται ανατολικά από την Καραϊβική και νοτιο - δυτικά από τον Ειρηνικό ωκεανό. Διάφανα νερά, έντονη βραδινή ζωή και λευκές παραλίες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο δημοφιλή. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

08:40

Πληθωρισμός ΗΠΑ: Ένα ενεργειακό σοκ που κρατά τη Fed όμηρο

08:36

Πού ποντάρει για την ανάπτυξή της η Granarolo Ελλάς

08:35

Ακαθάριστα οικόπεδα: Βήμα-βήμα η ηλεκτρονική δήλωση καθαρισμού

08:27

Γαλάζιες περιοδείες με.. τσίπουρα - Κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ για τους περισσότερους «τζαμπατζήδες» - Τα μπλόκα του Τσίπρα

08:14

Ανάχωμα στον Έβρο για τη δημογραφική κρίση - Μία τραπεζική πρωτοβουλία με έντονο αποτύπωμα

08:07

Τέλος χρονιάς για νηπιαγωγεία και δημοτικά

07:56

Έξυπνοι μετρητές: Σε λειτουργία για το 66% της κατανάλωσης του συστήματος - Το σχέδιο του ΔΕΔΔΗΕ

07:51

Τα «γεμάτα» ταμεία, η νέα αποπληρωμή χρέους και τα μηνύματα

07:46

Κυκλική οικονομία: Στα 198 δισ. δολάρια οι επενδύσεις παγκοσμίως, αλλά τα αναπτυσσόμενα κράτη μένουν πίσω

07:29

Ακίνητα: Ανοίγει η πλατφόρμα του ΜΙΔΑ - Ποια στοιχεία θα δηλώσουν πάνω από 7 εκατ. φορολογούμενοι

07:22

Ρευματοκλοπές: Σε τροχιά μείωσης - Ο ΔΕΔΔΗΕ εξετάζει πιο αυστηρό πλαίσιο

07:14

Ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα του «Ανακαινίζω-Νοικιάζω 2026» - Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

07:09

Τροχάδην για τις 72 δόσεις - Υβριδικά... μερεμέτια - Συμφωνίες και νέα υψηλά για τη ΔΕΗ

01:26

«Βουτιά» 5% για το αργό στο άκουσμα της συμφωνίας Ιράν - ΗΠΑ

01:07

Ο Τραμπ ανακοίνωσε συμφωνία για τερματισμό του πολέμου με το Ιράν - «Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ»

23:58

Γάζα: Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι νεκροί από βομβαρδισμούς και πυρά των Ισραηλινών

23:37

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε εργαλεία και οικοδομικά υλικά από εργοτάξια σε βόρεια και νότια προάστια

23:15

Τα Λουτρά Αιδηψού στο επίκεντρο μεγάλης ευρωπαϊκής κινηματογραφικής παραγωγής

22:47

Στη Θεσσαλονίκη το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη χορογραφία ζεϊμπέικου

22:16

Ρωσία: Ένας νεκρός από επίθεση ουκρανικών drones σε πολυκατοικία στη πόλη Οριόλ

21:47

Μελέτη του Yale: Πώς το ελαιόλαδο διαμορφώνει ένα πιο υγιές εντερικό μικροβίωμα

21:28

Σεισμός 5,3 βαθμών νοτιοδυτικά της Μεθώνης

21:18

Εκατοντάδες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βεβαιώθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης

20:54

Λουόμενος εντόπισε πυρομαχικό υλικό - πιθανώς νάρκη - σε θαλάσσια περιοχή της Πιερίας

20:40

Ελβετία: Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στη Γενεύη σε πορεία κατά της G7

20:21

Πούτιν και Τραμπ συμφώνησαν ότι Αμερικανοί απεσταλμένοι θα επισκεφθούν «σύντομα» τη Ρωσία

20:05

Επιμένει ο Τραμπ: Αργότερα απόψε η συμφωνία με το Ιράν

19:53

Πεζεσκιάν: Το ανώτατο όργανο ασφαλείας του Ιράν υποστηρίζει την οδό του διαλόγου

19:43

Ομπάμα: Δεν αναμένει μια συμφωνία με το Ιράν να είναι πολύ διαφορετική από τη συμφωνία του 2015

19:34

Γαλλία: Μέση Ανατολή και Ουκρανία αναμένεται να κυριαρχήσουν στη σύνοδο κορυφής του G7 στο Εβιάν


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider