Αυτοί είναι οι 10 πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί του 2019

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 10 πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί του 2019
Η Google παρουσίασε τα αποτελέσματα της έκθεσης «Η χρονιά σε αναζήτηση» για το 2019 και ανάμεσα τους ήταν και οι πιο συχνές αναζητήσεις ταξιδιωτικών προορισμών, για τους Αμερικανούς.

Η δεκάδα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του 2019 δείχνει πως οι Αμερικανοί έψαξαν σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο για να αποφασίσουν που θα πάνε διακοπές.

Συγκεκριμένα, η Google παρουσίασε τα αποτελέσματα της έκθεσης «Η χρονιά σε αναζήτηση» για το 2019 και ανάμεσα τους ήταν και οι πιο συχνές αναζητήσεις ταξιδιωτικών προορισμών.

Δείτε ποιοι είναι οι δέκα πιο δημοφιλείς προορισμοί του 2019 για τους Αμερικανούς, σύμφωνα με το CNBC:

Οι Μαλδίβες με τα κρυστάλλινα νερά τους βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων στους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Αμερικανούς. 

Καθώς οι καλοκαιρινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 αναμένεται να φιλοξενηθούν στην Ιαπωνία, η χώρα βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ατζέντα» των προορισμών για τους Αμερικανούς. 

Η χώρα προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα, είτε αυτά είναι τα «έξυπνα» αυτοκίνητα που οδηγούνται μόνα τους, είτε είναι τα εστιατόρια με τα πολλά αστέρια Μισελέν... είτε είναι οι ανθισμένες κερασιές!

Τα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, όχι μόνο για τους Αμερικανούς, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς προσφέρουν την απόλυτη τροπική εμπειρία. 

Στην πέμπτη θέση της κατάταξης, το Λας Βέγκας είναι ένας σταθερά δημοφιλής προορισμός για τους Αμερικανούς, οι οποίοι το επισκέπτονται συνήθως για σύντομες εκδρομές με συγκεκριμένο σκοπό, όπως συναυλίες, bachelor πάρτι και συνέδρια.

Το Μεξικό αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς χάρη στην εγγύτητά του στις ΗΠΑ. Μάλιστα, έρευνες δείχνουν πως είναι από τους κορυφαίους «ρομαντικούς» προορισμούς για τους Αμερικανούς. 

Η Αλάσκα είναι πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Συνορεύει στα ανατολικά με τον Καναδά, στα δυτικά με τη Ρωσία και βρέχεται από τον Αρκτικό και τον Ειρηνικό ωκεανό.

Οι Αμερικανοί προτιμούν να την επισκέπτονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς το θερμόμετρο μπορεί να πέσει αρκετά χαμηλά το χειμώνα.

Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι οι εποχές που η Νέα Ορλεάνη δέχεται το μεγαλύτερο αριθμό τουριστών, οι οποίοι την επιλέγουν για τα πολλά μουσικά φεστιβάλ και την έντονη νυχτερινή ζωή. 

Η Καλιφόρνια είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πολιτεία των ΗΠΑ. Είναι μια από τις πλουσιότερες πολιτείες της χώρας και έδρα πολλών πολυεθνικών εταιρειών. 

Οι Αμερικανοί την επιλέγουν για τις ακτές της, το θερμό της κλίμα που κρατά σχεδόν όλη τη χρονιά και την κοντινή της απόσταση από νησιωτικούς προορισμούς. 

Η Μητρόπολη της πολιτείας της Νέας Υόρκης είναι διαχρονικά σταθερός και αγαπημένος προορισμός τόσο για τους Αμερικανούς, όσο και διεθνώς.

Η έντονη πολιτιστική ζωή, η αρχιτεκτονική και το πολυτελές life style που προσφέρει είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που την επιλέγουν οι τουρίστες. 

Τοποθετημένη στην Κεντρική Αμερική, η Κόστα Ρίκα βρέχεται ανατολικά από την Καραϊβική και νοτιο - δυτικά από τον Ειρηνικό ωκεανό. Διάφανα νερά, έντονη βραδινή ζωή και λευκές παραλίες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο δημοφιλή. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

21:54

Χρυσός: Πτώση άνω του 4% σε επίπεδα εβδομάδας

21:47

Λίβανος: Η πολιτική ηγεσία καλεί το Ιράν να μην παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας

21:31

Μητσοτάκης για Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία ολόκληρης της χώρας

21:19

e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές για την περίοδο 8 έως 12 Ιουνίου

21:08

Lamda Development: Επιτυχής η έκδοση ομολόγου 350 εκατ. - Υπερκάλυψη 1,7 φορές με προσφορές 593,5 εκατ.

20:57

ΗΠΑ: Ο Τραμπ θέλει να απολύσει «μεγάλο αριθμό εργαζομένων» στις μυστικές υπηρεσίες

20:47

O Πούτιν υποβαθμίζει τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας του στο «ρωσικό Νταβός»

20:32

H ιταλική κυβέρνηση σκέφτεται να παρατείνει τη μείωση των φόρων στα καύσιμα

20:11

Ιρλανδία: Τι κρύβεται πίσω από την τεράστια βουτιά του ΑΕΠ

19:43

Bitcoin: Έχασε, για λίγο, και το ψυχολογικό όριο των 60.000 δολαρίων

19:29

Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς

19:21

Microsoft: Αποχωρεί από το δ.σ. μετά από 10 χρόνια ο ιδρυτής του LinkedIn

19:20

Το παγκόσμιο tech sell off εξαπλώθηκε και στις ευρωαγορές

19:01

Έριξε άκυρο στον Ζελένσκι ο Πούτιν - «Δεν βλέπω λόγο να συναντηθούμε»

18:59

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργήματα αποδίδουν οι Ευρωπαίοι Εισαγγελείς στους 14 εμπλεκόμενους σε Κοζάνη και Αγρίνιο

18:43

Εμβόλιο σχεδιάστηκε από τεχνητή νοημοσύνη

18:42

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

18:30

Prodea: Ξεπέρασαν τον στόχο των 50.000 οι ομολογίες που προσφέρθηκαν στη δημόσια πρόταση - Υπερκάλυψη 112%

18:24

Νέα νομοθετική ρύθμιση για τη στήριξη των παραγωγών ΑΠΕ

18:11

ΕΕ: Γαλλία και Γερμανία προτείνουν σταδιακή ενσωμάτωση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων

18:04

Έληξε ο συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Το πλήρωμα επιστρέφει στις κανονικές του δραστηριότητες

18:02

Μνημόνιο συνεργασίας ΡΑΕK και ΡΑΑΕΥ

18:00

Αρνητικό το πρόσημο της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

17:52

Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ θα συναντήσουν τον Ζελένσκι την Κυριακή στο Λονδίνο

17:41

Επίσκεψη Παπασταύρου στο Χιονοβούνι Λακωνίας - Εντάχθηκε στα προστατευόμενα «Απάτητα Βουνά»

17:33

Επανεκκινεί το έργο των 1.000 καμερών για την οδική ασφάλεια - Στο ευρωπαϊκό portal διαγωνισμών η νέα προκήρυξη

17:31

Ιρλανδία: Απαγορεύει την είσοδο στους Ισραηλινούς υπουργούς Γκβριρ και Σμότριτς

17:27

Το Ιράν λέει ότι εκτόξευσε «πυραύλους προειδοποίησης» εναντίον δύο πλοίων των ΗΠΑ

17:23

Θεοδωρικάκος: «Η παραγωγική και ανταγωνιστική Ελλάδα ενισχύεται με την έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία»

17:12

Μαρινάκης: Ιστορικής σημασίας ν/σ που βάζει τάξη στα περιφερειακά κανάλια


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider