Αυτοί είναι οι 10 πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί του 2019

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 10 πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί του 2019
Η Google παρουσίασε τα αποτελέσματα της έκθεσης «Η χρονιά σε αναζήτηση» για το 2019 και ανάμεσα τους ήταν και οι πιο συχνές αναζητήσεις ταξιδιωτικών προορισμών, για τους Αμερικανούς.

Η δεκάδα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του 2019 δείχνει πως οι Αμερικανοί έψαξαν σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο για να αποφασίσουν που θα πάνε διακοπές.

Συγκεκριμένα, η Google παρουσίασε τα αποτελέσματα της έκθεσης «Η χρονιά σε αναζήτηση» για το 2019 και ανάμεσα τους ήταν και οι πιο συχνές αναζητήσεις ταξιδιωτικών προορισμών.

Δείτε ποιοι είναι οι δέκα πιο δημοφιλείς προορισμοί του 2019 για τους Αμερικανούς, σύμφωνα με το CNBC:

Οι Μαλδίβες με τα κρυστάλλινα νερά τους βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων στους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Αμερικανούς. 

Καθώς οι καλοκαιρινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 αναμένεται να φιλοξενηθούν στην Ιαπωνία, η χώρα βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ατζέντα» των προορισμών για τους Αμερικανούς. 

Η χώρα προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα, είτε αυτά είναι τα «έξυπνα» αυτοκίνητα που οδηγούνται μόνα τους, είτε είναι τα εστιατόρια με τα πολλά αστέρια Μισελέν... είτε είναι οι ανθισμένες κερασιές!

Τα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, όχι μόνο για τους Αμερικανούς, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς προσφέρουν την απόλυτη τροπική εμπειρία. 

Στην πέμπτη θέση της κατάταξης, το Λας Βέγκας είναι ένας σταθερά δημοφιλής προορισμός για τους Αμερικανούς, οι οποίοι το επισκέπτονται συνήθως για σύντομες εκδρομές με συγκεκριμένο σκοπό, όπως συναυλίες, bachelor πάρτι και συνέδρια.

Το Μεξικό αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς χάρη στην εγγύτητά του στις ΗΠΑ. Μάλιστα, έρευνες δείχνουν πως είναι από τους κορυφαίους «ρομαντικούς» προορισμούς για τους Αμερικανούς. 

Η Αλάσκα είναι πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Συνορεύει στα ανατολικά με τον Καναδά, στα δυτικά με τη Ρωσία και βρέχεται από τον Αρκτικό και τον Ειρηνικό ωκεανό.

Οι Αμερικανοί προτιμούν να την επισκέπτονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς το θερμόμετρο μπορεί να πέσει αρκετά χαμηλά το χειμώνα.

Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι οι εποχές που η Νέα Ορλεάνη δέχεται το μεγαλύτερο αριθμό τουριστών, οι οποίοι την επιλέγουν για τα πολλά μουσικά φεστιβάλ και την έντονη νυχτερινή ζωή. 

Η Καλιφόρνια είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πολιτεία των ΗΠΑ. Είναι μια από τις πλουσιότερες πολιτείες της χώρας και έδρα πολλών πολυεθνικών εταιρειών. 

Οι Αμερικανοί την επιλέγουν για τις ακτές της, το θερμό της κλίμα που κρατά σχεδόν όλη τη χρονιά και την κοντινή της απόσταση από νησιωτικούς προορισμούς. 

Η Μητρόπολη της πολιτείας της Νέας Υόρκης είναι διαχρονικά σταθερός και αγαπημένος προορισμός τόσο για τους Αμερικανούς, όσο και διεθνώς.

Η έντονη πολιτιστική ζωή, η αρχιτεκτονική και το πολυτελές life style που προσφέρει είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που την επιλέγουν οι τουρίστες. 

Τοποθετημένη στην Κεντρική Αμερική, η Κόστα Ρίκα βρέχεται ανατολικά από την Καραϊβική και νοτιο - δυτικά από τον Ειρηνικό ωκεανό. Διάφανα νερά, έντονη βραδινή ζωή και λευκές παραλίες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο δημοφιλή. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

19:42

Σε «λαϊκή αγρυπνία» από το απόγευμα της Κυριακής η σορός του Γ. Μαζωνάκη

19:24

Bloomberg: Η νίκη του AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ θέτει εν αμφιβόλω την μεταρρυθμιστική ατζέντα Μερτς

19:00

25 χρόνια μετά: Πώς η 11η Σεπτεμβρίου άλλαξε την οικονομία και το Μανχάταν

18:35

Ζελένσκι: Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ρωσικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς

18:14

Αμοντέι (Anthropic): Ανάγκη επιβράδυνσης του ρυθμού ανάπτυξης των μοντέλων AI - Σοβαροί οι κίνδυνοι

18:04

BRICS: Κάλεσμα του Κινέζου προέδρου Σι για την ανάληψη ειρηνευτικού ρόλου στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής

18:02

Χατζηβασιλείου: Το Καστελλόριζο είναι η καρδιά της Ελλάδας

18:00

Νέα παρατράγουδα στη Χαλκιδική: Η βιαστική «απάντηση» της ΔΕΕΠ και ο πόλεμος για τις εντυπώσεις

17:54

Σαμοθράκη: Τραυματισμός 70χρονης πεζοπόρου στη «Βάθρα του Φονιά»

17:41

Τραμπ: «Θα λάτρευα να δω την Ιρλανδία ενωμένη»

17:36

Κυβερνητικές πηγές κατά Φρ. Κουτεντάκη: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει

17:29

Ρωσία: Το Κρεμλίνο δεν έχει λάβει απόφαση για τη συμμετοχή του Πούτιν στην G20

17:26

Κουτεντάκης: Οι μαθητευόμενοι κοστολόγοι της ΝΔ επινόησαν μια νέα μονάδα μέτρησης

17:00

Καύσιμα: Προς νέα μέτρα αν δεν πέσουν οι τιμές - Στο «ραντάρ» το πετρέλαιο θέρμανσης

16:54

Εφραίμογλου: Η διαφορετικότητα στις ηγετικές ομάδες οδηγεί σε καλύτερες αποφάσεις και ενισχύει την ανταγωνιστικότητα

16:43

Γερουλάνος: Χαμένη ευκαιρία για τη χώρα το Ταμείο Ανάκαμψης - Πώς μπορεί να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο

16:15

Γεραπετρίτης: Δεν υπάρχουν ακόμη οι προϋποθέσεις για συνυποσχετικό με την Τουρκία

15:41

Σδούκου: Η σοβαρή πολιτική κοιτάζει τι γίνεται και έξω από τα σύνορα

15:36

Πέθανε σε ηλικία 79 ετών στέλεχος του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής

15:28

Γεωργιάδης: Πρωτοβουλία για απαγόρευση της παραπλανητικής διαφήμισης για «θαυματουργές» θεραπείες

15:12

Καναδάς: Το μποϊκοτάζ των καταναλωτών στα αμερικανικά προϊόντα αναδιαμορφώνει τα ράφια των σούπερ μάρκετ

14:42

Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 14 έως 18 Σεπτεμβρίου

14:37

Τραμπ: Την Ιρλανδία επισκέπτεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ

14:31

Κίνα: Ο πρόεδρος Σι μεταβαίνει στην Ινδία για τη σύνοδο των BRICS

14:17

Ναυτιλία: Απογειώνουν τους ναύλους στα ξηρά φορτία οι μεγάλες αποστάσεις

14:09

Δήμας: 670 σχολεία αλλάζουν όψη μέσα σε δύο χρόνια με το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

14:00

Από τον Οκτώβριο ξεκινά το «myKataggelies»

13:47

Χατζηδάκης: Τα 5 συμπεράσματα από την παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

13:31

Σκέρτσος: Συμφωνία προόδου και ευημερίας για την Ελλάδα του 2030

13:21

ΕΛΑΣ: Έγινε προσπάθεια να διαγραφούν στοιχεία στην υπόθεση Μαζωνάκη


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider