Ειδήσεις | Διεθνή
30-11-2019 | 09:12

Με αυτούς τους 5 τρόπους μετακινούνται οι πλούσιοι

Μοιράσου το
Με αυτούς τους 5 τρόπους μετακινούνται οι πλούσιοι

Οι πλούσιοι επιλέγουν πολύ πιο ακριβούς τρόπους μεταφοράς που τους προσφέρουν ιδιωτικότητα, ασφάλεια, άνεση και διευκόλυνση χρόνου.

Οι μετακινήσεις είναι ένας ακόμη τομέας που οι «κοινοί θνητοί» διαφέρουν από τους εύπορους του πλανήτη. 

Ένας απλός εργαζόμενος «δύσκολα» θα νοικιάσει μια λιμουζίνα για να πάει σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και σίγουρα ακόμα πιο «δύσκολα» θα επιλέξει ένας πλούσιος να μετακινηθεί με λεωφορείο.

Οι πλούσιοι επιλέγουν πολύ πιο ακριβούς τρόπους μεταφοράς που τους προσφέρουν ιδιωτικότητα, ασφάλεια, άνεση και σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

Δείτε ποιοι είναι οι πιο συχνοί τρόποι μετακίνησης για τους πλούσιους και διάσημους, σύμφωνα με το The Richest:

Το ελικόπτερο είναι ίσως ο πιο εντυπωσιακός τρόπος μετακίνησης αν σκεφτεί κανείς πως το χρησιμοποιούν αντί για... ταξί.

Τα τρένα δεν είναι η πρώτη επιλογή των πλουσίων αλλά είναι μια αξιόπιστη εναλλακτική, όταν δεν μπορούν να ταξιδέψουν με τα... ιδιωτικά τους jet. 

Στις ΗΠΑ τις νοικιάζουν οι τελειόφοιτοι για να πάνε στο σχολικό χορό, την ώρα που στην Ελλάδα τις βλέπουμε να κυκλοφορούν κυρίως στις επίσημες επισκέψεις πολιτικών. 

Αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, όμως, είναι η άφιξη πλουσίων και διασήμων σε επίσημες εκδηλώσεις. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν το όχημα τους να φαίνεται το ίδιο επίσημο με το ένδυμα τους. 

Δεν είναι απαραίτητο να το έχουν αγοράσει, υπάρχουν δεκάδες εταιρείες που νοικιάζουν ιδιωτικά jet. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να ταξιδέψουν με άνεση και μέγιστο επίπεδο ασφάλειας, ενώ μπορούν να κάνουν περισσότερα από ένα ταξίδια την ημέρα, χωρίς να επηρεάζονται από τα συμβατικά δρομολόγια και ωράρια. 

 

Τα πολυτελή σκάφη είναι «ακριβό» χόμπι για όσους δεν είναι πλούσιοι και διάσημοι. Αν όμως είναι, τότε πιθανότατα είναι ένας από τους αγαπημένους τους τρόπους διακοπών.

Είτε είναι ιδιοκτησία τους, είτε είναι νοικιασμένο, οι πλούσιοι δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα γιοτ, όταν θέλουν να κάνουν διακοπές, εν κινήσει.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.