Με αυτούς τους 5 τρόπους μετακινούνται οι πλούσιοι

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με αυτούς τους 5 τρόπους μετακινούνται οι πλούσιοι
Οι πλούσιοι επιλέγουν πολύ πιο ακριβούς τρόπους μεταφοράς που τους προσφέρουν ιδιωτικότητα, ασφάλεια, άνεση και διευκόλυνση χρόνου.

Οι μετακινήσεις είναι ένας ακόμη τομέας που οι «κοινοί θνητοί» διαφέρουν από τους εύπορους του πλανήτη.

Ένας απλός εργαζόμενος «δύσκολα» θα νοικιάσει μια λιμουζίνα για να πάει σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και σίγουρα ακόμα πιο «δύσκολα» θα επιλέξει ένας πλούσιος να μετακινηθεί με λεωφορείο.

Οι πλούσιοι επιλέγουν πολύ πιο ακριβούς τρόπους μεταφοράς που τους προσφέρουν ιδιωτικότητα, ασφάλεια, άνεση και σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

Δείτε ποιοι είναι οι πιο συχνοί τρόποι μετακίνησης για τους πλούσιους και διάσημους, σύμφωνα με το The Richest:

Το ελικόπτερο είναι ίσως ο πιο εντυπωσιακός τρόπος μετακίνησης αν σκεφτεί κανείς πως το χρησιμοποιούν αντί για... ταξί.

Τα τρένα δεν είναι η πρώτη επιλογή των πλουσίων αλλά είναι μια αξιόπιστη εναλλακτική, όταν δεν μπορούν να ταξιδέψουν με τα... ιδιωτικά τους jet. 

Στις ΗΠΑ τις νοικιάζουν οι τελειόφοιτοι για να πάνε στο σχολικό χορό, την ώρα που στην Ελλάδα τις βλέπουμε να κυκλοφορούν κυρίως στις επίσημες επισκέψεις πολιτικών. 

Αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, όμως, είναι η άφιξη πλουσίων και διασήμων σε επίσημες εκδηλώσεις. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν το όχημα τους να φαίνεται το ίδιο επίσημο με το ένδυμα τους. 

Δεν είναι απαραίτητο να το έχουν αγοράσει, υπάρχουν δεκάδες εταιρείες που νοικιάζουν ιδιωτικά jet. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να ταξιδέψουν με άνεση και μέγιστο επίπεδο ασφάλειας, ενώ μπορούν να κάνουν περισσότερα από ένα ταξίδια την ημέρα, χωρίς να επηρεάζονται από τα συμβατικά δρομολόγια και ωράρια. 

 

Τα πολυτελή σκάφη είναι «ακριβό» χόμπι για όσους δεν είναι πλούσιοι και διάσημοι. Αν όμως είναι, τότε πιθανότατα είναι ένας από τους αγαπημένους τους τρόπους διακοπών.

Είτε είναι ιδιοκτησία τους, είτε είναι νοικιασμένο, οι πλούσιοι δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα γιοτ, όταν θέλουν να κάνουν διακοπές, εν κινήσει.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Νέες υπηρεσίες για πολίτες και δήμους στο Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς

23:51

Τραμπ: Συγχαίρει τον νέο πρωθυπουργό του Ιράκ - «Νέο κεφάλαιο μεταξύ των δύο χωρών»

23:47

Γκουτέρες: «Άμεση αποκατάσταση ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ για να αποφευχθεί παγκόσμιο οικονομικό σοκ»

23:38

Αύξηση 17% στα έσοδα της Apple - Απογοήτευσε το iPhone

23:30

Τραμπ: «Πιθανή η απόσυρση αμερικανικών στρατευμάτων από Ιταλία και Ισπανία»

23:22

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ - «Στόχος η αποθήκευση 1 GW το 2027»

23:15

Wall Street: Ρεκόρ για S&P 500 και Nasdaq - Ισχυρά κέρδη τον Απρίλιο

22:58

Βουλή: Προς ψήφιση το Πρωτόκολλο του Συμβουλίου της Ευρώπης για καταστολή της τρομοκρατίας

22:48

Τέταρτος μήνας κερδών για το πετρέλαιο

22:42

Quality & Reliability: Αύξηση 38% στον κύκλο εργασιών το 2025

22:24

Global Sumud Flotilla: Το ΥΠΕΞ ζητά από το Ισραήλ να αποσύρει τα σκάφη του από την περιοχή

22:12

Ο Τραμπ αίρει τους δασμούς σε ουίσκι και μπέρμπον μετά την επίσκεψη του Κάρολου

22:05

Πεζεσκιάν: «Ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ αποτελεί συνέχεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων»

21:50

Η Ιταλία παρατείνει για τρεις ακόμη εβδομάδες τη μείωση φόρου στα καύσιμα

21:38

Έφτασε στο Καράκας η πρώτη απευθείας πτήση από ΗΠΑ μετά από 7 χρόνια

21:27

Δεύτερος «κόκκινος» μήνας για τον χρυσό

21:20

Κίνα: Ζητά «σταθερότητα και ειρηνική συνύπαρξη» στις διμερείς σχέσεις από τις ΗΠΑ

21:13

Τραμπ: Ο φοβερότερος από τους βασιλιάδες ο Κάρολος

21:06

Επίσκεψη Κυρανάκη στο Κέντρο Αριστείας της Alstom όπου κατασκευάζονται οι νέοι συρμοί της Hellenic Train

21:04

Λιβανός για προανακριτική ΠΑΣΟΚ: «Άδικη και ανυπόστατη η εμπλοκή μου»

21:02

Y/KNOT Invest: Μείωση 65,24% στα έσοδα πωλήσεων το 2025

20:57

Παραίτηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

20:47

Προς την ισραηλινή Rafael «κλειδώνει» το εργοστάσιο της VW στο Όσναμπρουκ

20:45

Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική για Λιβανό και Αραμπατζή

20:40

Eπίσημα στο ΠΑΣΟΚ ο Φαραντούρης - Συναντήθηκε με τον Ανδρουλάκη

20:34

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: «Μπορεί να αναλάβουμε ξανά δράση εναντίον του Ιράν»

20:30

Κορκίδης: «Κρίσιμη η επένδυση στους νέους για τη διατήρηση της ηγετικής θέσης της ελληνικής ναυτιλίας»

20:27

Κολομβία: Το διεθνές αεροδρόμιο στη Μπογκοτά ανέστειλε τη λειτουργία του λόγω πτήσης drone

20:22

Το 2027 είναι πολύ κοντά...

20:12

Χωρίς κυρώσεις οι δηλώσεις ΦΠΑ έως 29/5 για αγρότες στο κανονικό καθεστώς

gazzetta
gazzetta reader insider insider