Ειδήσεις | Διεθνή
03-11-2019 | 09:11

Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι εκατομμυριούχοι με Bitcoin

Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι εκατομμυριούχοι με Bitcoin

Δείτε ποιοι είναι οι πέντε πλουσιότεροι άνθρωποι με Bitcoin, σύμφωνα με το TheRichest.

Το πιο γνωστό και το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι το Bitcoin. Δημιουργήθηκε το 2008 από έναν «άγνωστο» δημιουργό με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto, και από τότε βρίσκεται στην πρώτη θέση των ψηφιακών νομισμάτων.

Η υψηλότερη τιμή που κατέγραψε ήταν τα 19,891 δολάρια το 2017 και οι επενδυτές ελπίζουν πως θα ξαναβρεθεί σε αυτά τα υψηλά επίπεδα τους ερχόμενους μήνες. Όπως όλες οι αγορές έχει δημιουργήσει εκατομμυριούχους... και ένα δισεκατομμυριούχο!

Δείτε ποιοι είναι οι πέντε πλουσιότεροι άνθρωποι με Bitcoin, σύμφωνα με το TheRichest:

 

Το πορτφόλιο των επενδύσεων του Τιμ Ντρέιπερ εκτιμάται πως ξεπερνά σε αξία τα 1 δισ. δολάρια και ως επιτυχημένος επιχειρηματίας, πραγματοποιεί ομιλίες και σεμινάρια, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τις επενδύσεις.

Είναι δύο από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Οι δύο πρώην Ολυμπιακοί κωπηλάτες έχουν επενδύσει στον κόσμο του internet και των ψηφιακών νομισμάτων.

Ο Ρότζερ Βερ είναι ένας από τους πρώτους επενδυτές στο Bitcoin και βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της δημοφιλούς ιστοσελίδας Bitcoin.com. Το 2014, αποκήρυξε την αμερικανική υπηκοότητα του, μετά από κάποια νομικά προβλήματα και 10 μήνες φυλάκισης. Πλέον κινείται με διαβατήριο από τα νησιά Saint Kitts και Nevis.

Ο Μπάρι Σίλμπερτ βρίσκεται στη «λίστα» του Fortune με τους 40 πλουσιότερους και επιτυχημένους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών και ως ιδρυτής και CEO της Digital Currency Group, έχει «μεταμορφώσει» την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την αγορά ψηφιακού νομίσματος.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στην αγορά του Bitcoin, καθώς είναι ο ιδρυτής της Pantera Capital (από το 2013), καθώς ήταν η πρώτη επένδυση που αφορούσε αποκλειστικά κρυπτονομίσματα. Το fund έχει «επιστρέψει» στους επενδυτές του κέρδη περί το 24,000%... βοηθώντας στη δημιουργία αρκετών εκατομμυριούχων Bitcoin.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.