Ειδήσεις | Διεθνή
24-10-2019 | 09:04

Αυτά είναι τα 5 πολυτελή αντικείμενα από το… σπίτι του μέλλοντος

Μοιράσου το
Αυτά είναι τα 5 πολυτελή αντικείμενα από το… σπίτι του μέλλοντος

Σε αυτά τα αντικείμενα όλα λειτουργούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οικιακές συσκευές που μοιάζουν με γκάτζετ υψηλής  τεχνολογίας. Κουζίνες και μπάνια όπου όλα λειτουργούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κάπως έτσι μοιάζει  το σπίτι του μέλλοντος το οποίο μπορεί να γίνει  πραγματικότητα αν αποφασίσετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα παραπάνω για τα αντικείμενα που ακολουθούν.

Αυτά είναι σύμφωνα με το The Richest, πέντε πολυτελή αντικείμενα από το σπίτι του μέλλοντος.

Εάν δεν θέλετε να χάνετε χρόνο στο γυμναστήριο, ο καθρέφτης αυτός σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε γυμναστική στο σπίτι σας.

Έχει ενσωματωμένες ασκήσεις, προγράμματα όπως γιόγκα και πιλάτες ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε παράλληλα τα στατιστικά και τις επιδόσεις σας.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση όταν βρίσκεται  εκτός λειτουργίας, μοιάζει σαν να μην υπάρχει στον χώρο καθώς είναι διάφανη. Όταν την ανοίξετε, θα διαπιστώσετε ωστόσο ότι διαθέτει υψηλής ποιότητας οθόνη και εξαιρετικά γραφικά.

Η τουαλέτα του… μέλλοντος διαθέτει τηλεχειριστήριο ενώ σχεδόν όλες οι λειτουργίες της γίνονται αυτόματα. Μεταξύ άλλων, ανοίγει και κλείνει μόνη της και διαθέτει αυτόματο σύστημα καθαρισμού.

Τα συγκεκριμένα τραπεζάκια διατίθενται  σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Πρόκειται ουσιαστικά για μεγάλες οθόνες τάμπλετ στις οποίες μπορείς να παίξεις παιχνίδια, να κάνεις κάποια εργασία ή απλά να ελέγξεις τις λειτουργίες της τηλεόρασης.  

Σε αυτό το …hi tech ντους, από ένα μικρό αδιάβροχο touchpad μπορείς να ελέγξεις μία σειρά από λειτουργίες που είναι διαθέσιμες ενώ απολαμβάνεις το μπάνιο σου. Εκτός από τη θερμοκρασία του νερού δηλαδή, μπορείς να ρυθμίσεις ακόμη τους ατμούς, τον φωτισμό και τη μουσική.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.