Ειδήσεις | Διεθνή
12-10-2019 | 09:14

Τα 5 μεγαλύτερα ποσά που έχει μοιράσει ποτέ το Powerball

Μοιράσου το
Τα 5 μεγαλύτερα ποσά που έχει μοιράσει ποτέ το Powerball

Το TheRichest συγκέντρωσε σε μια λίστα τα μεγαλύτερα ποσά που έχει μοιράσει ποτέ το Powerball.

Όλοι έχουμε σκεφτεί τι θα κάναμε αν κερδίζαμε μερικά... εκατομμύρια παίζοντας, απλά, ένα τυχερό παιχνίδι, όπως το Σκρατς, το Λόττο ή το Τζόκερ.

Στην Αμερική, αυτό το τυχερό παιχνίδι λέγεται Powerball και όποτε κληρώνει, αποτελεί λόγο για εκατομμύρια κόσμου να πρακολουθήσει την κλήρωση και να «προσευχηθεί» να έχει κερδίσει!

Βέβαια, τα κέρδη φτάνουν αρκετά «μειωμένα» στα χέρια των νικητών εξαιτίας των φόρων και των παρακρατήσεων, όμως ακόμα και έτσι μιλάμε για πραγματικά μεγάλα ποσά, που αλλάζουν ζωές.

Το TheRichest συγκέντρωσε σε μια λίστα τα μεγαλύτερα ποσά που έχει μοιράσει ποτέ το Powerball.

Δείτε ποια είναι:

 

Το μεγαλύτερο ποσό που κλήρωσε το Powerball τον Ιανουάριο του 2016. Τρεις νικητές μοιράστηκαν το ποσό των 1,586 δισ. δολαρίων, το οποίο σημαίνει 533 εκατ. έκαστος, προ φόρων.

Ένας από τους νικητές – που κράτησε το όνομα του κρυφό – έκανε φέτος μια πολύ γενναιόδωρη δωρεά για να βοηθήσει τα θύματα του τυφώνα στην Αλαμπάμα.

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν 5-28-62-65-70 και αριθμός Mega Ball ήταν το 5.

Στις αρχές του 2019, ο Μανουέλ Φράνκο κέρδισε 768,4 εκατ. δολάρια στην κλήρωση του Powerball και έλαβε τα κέρδη του ήδη από τον Απρίλιο.

Η Μέιβις Λ. Γουάντσικ έγινε η νεότερη εκατομμυριούχος στις ΗΠΑ, όταν το δελτίο της κέρδισε τα 758,7 εκατ. δολάρια του Powerball, όμως μετά την παρακράτηση των φόρων, τελικά έλαβε 480,5 εκατ. δολάρια.

Μετά από συνεχόμενα Τζακ Ποτ επί 21 εβδομάδες, δύο άνθρωποι, που δεν αποκάλυψαν τα ονόματα τους, ήταν οι τυχεροί νικητές των 687,8 εκατ. δολαρίων.

Ο κάθε ένας από αυτούς πήρε από 198,1 εκατ. δολάρια κατευθείαν ή έλαβε 343,9 εκατ. δολάρια σε «ετήσιες δόσεις». Δεν έχει γίνει γνωστή η απόφασή τους.

Το δελτίο της Γκλόρια Σ. ΜακΚένζι κέρδισε 590,5 εκατ. δολάρια. Μάλιστα, αυτό ήταν το μεγαλύτερο ποσό που είχε κληρωθεί μέχρι το 2012.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.