Διεθνή
10-10-2019 | 11:26

Αυτές είναι οι 5 πιο πλούσιες γυναίκες του κόσμου

Μοιράσου το
Αυτές είναι οι 5 πιο πλούσιες γυναίκες του κόσμου

Πρόκειται για γυναίκες με μεγάλη επιρροή που δραστηριοποιούνται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, που τους φέρνουν κέρδη.

Τη λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου δημοσίευσε το Forbes. Πρόκειται για γυναίκες με μεγάλη επιρροή που δραστηριοποιούνται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, που τους φέρνουν κέρδη.

Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, όπως δημοσιεύθηκε στο TheRichest, οι πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι οι εξής:

Περιουσία: 53,2 δισ. δολάρια

Η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου φέτος είναι η Γαλλίδα Φρανσουάζ Μπέτενκορτ Μέγιερς, επιχειρηματίας, συγγραφέας και κληρονόμος της L’Oreal.

 

Περιουσία: 47 δισ. δολάρια

Η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου το 2019, της οικογενείας Γουόλτον, είναι μεταξύ των κληρονόμων της διάσημης αλυσίδας καταστημάτων Walmart.

 

Περιουσία: 23,3 δισ. δολάρια

Πρόκειται για την κληρονόμο της διάσημης ομώνυμης εταιρείας, Mars, που περιλαμβάνει προϊόντα όπως τις σοκολάτες Milky Way, Mars, M&M’s. Ενώ στον όμιλο ανήκουν και τα ρύζια Uncle Ben.

Περιουσία: 21,2 δισ. δολάρια

Είναι στην 4η θέση αυτής της λίστα, όμως παράλληλα είναι και η πλουσιότερη γυναίκα σε ολόκληρη την Ασία. Ως ιδιοκτήτρια της πλειοψηφίας των μετοχών του Ομίλου County Garden η Γιανγκ Χουιγιάν η περιουσία της φτάνει τα 21,2 δισ. δολάρια.

Περιουσία: Μεταξύ 18,8 – 21 δισ. δολάρια

Πρόκειται για την εγγονή και κληρονόμο του βιομήχανου Γκύντερ Κουάντ, ο οποίος ίδρυσε μια αυτοκρατορία που σήμερα περιλαμβάνει εταιρείες όπως η Altana AG και η BMW.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.