Οι 10 πιο πλούσιοι ροκ σταρς για το 2019

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι 10 πιο πλούσιοι ροκ σταρς για το 2019
Τo Τhe richest παρουσιάζει τους 10 πιο πλούσιους ροκ σταρς για το 2019

Είναι διάσημοι, έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Οι πωλήσεις των άλμπουμ και οι επιτυχημένες περιοδείες τους εκτόξευσαν τα κέρδη τους ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, οι συγκεκριμένοι ροκ σταρς ανέπτυξαν και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες που τους χάρισαν επιπλέον έσοδα.

Τo Τhe richest παρουσιάζει τους 10 πιο πλούσιους ροκ σταρς για το 2019

Οι Beatles ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες ροκ μπάντες στην ιστορία της μουσικής και το πρώην «σκαθάρι» συνεχίζει να έχει έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα κάθε φορά που παίζονται τα τραγούδια τους αλλά και από την μετέπειτα σόλο καριέρα του.

Ο Paul McCartney μαζί με τη γυναίκα του, Nancy Shevell, έχουν αυτή τη στιγμή περιουσία που φτάνει το 1,2 δισ. δολάρια.

Ο Πολ Ντέιβιντ Χιούσον, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Bono, εκτός από τα έσοδα που έχει ως τραγουδιστής των U2 έκανε παράλληλα μία σημαντική επένδυση από την οποία βγήκε ιδιαίτερα κερδισμένος. Ο Βono αγόρασε μετοχές του Facebook τα πρώτα χρόνια του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες του απέφεραν υψηλά κέρδη που φτάνουν στο 1 δισ. δολάρια.

Ο Jimmy Buffet αγαπά τις περιοδείες και έχει αρκετά έσοδα από τις συναυλίες του.

Επιπλέον έχει στην κατοχή του πολλά εστιατόρια, καζίνο και θέρετρα τα οποία προσθέτουν έσοδα στην ήδη μεγάλη περιουσία του.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς όλων των εποχών καθώς έχει πουλήσει περισσότερους από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Παράλληλα είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της μουσικής με περισσότερες από 3.000 συναυλίες. Ο Εlton John το 1998 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones εκτός από την περιουσία που έχει αποκτήσει από τις συναυλίες, πωλήσεις δίσκων, πνευματικά δικαιώματα κτλ. επιπλέον έχει έσοδα και από τις εμφανίσεις του σε ταινίες καθώς και από τη συμμετοχή του σε αυτές ως παραγωγός.

Έγινε γνωστός περισσότερο ως ντράμερ των Beatles ωστόσο την περιουσία του την οφείλει και στη μετέπειτα καριέρα του ως μουσικός και τραγουδιστής καθώς και ως ηθοποιός.

Το 2018 χρίστηκε ιππότης και τιμήθηκε για την προσφορά του στη μουσική, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο αποκαλούμενος «Το αφεντικό»,  έχει μια τεράστια καριέρα και θεωρείται ένα ζωντανός θρύλος της ροκ. Έχει κερδίσει μεταξύ άλλων 20 βραβεία Γκράμι, 3 Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο Όσκαρ, ενώ το 1999 εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame. Εχει πουλήσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 120 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο.

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones είναι επίσης σπουδαίος συνθέτης αλλά και παραγωγός. Είναι χαρακτηριστικό ότι 15 από τα τραγούδια που έχει συνθέσει συγκαταλέγονται στη λίστα με τα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών. Σημαντικά είναι ωστόσο και τα έσοδα που είχε από τη συμμέτοχή του  στις καμπάνιες των Louis Vuitton and Gibson

Ο ιδρυτής του συγκροτήματος Dave Matthews Band, έχει αποκτήσει μεγάλη περιουσία από τα τραγούδια, τις πωλήσεις των άλμπουμ και τις πολύ επιτυχημένες περιοδείες της μπάντας. Παράλληλα έχει εργαστεί και ως ηθοποιός.

Ο μπασίστας των ΚΙSS οφείλει την περιουσία τους στην πολύ επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος. Παράλληλα μέσα από την δική του στρατηγική, με  το λανσάρισμα και προώθηση προϊόντων που σχετίζονται με την μπάντα, έφτασε το συγκρότημα να έχει από τα έσοδα αυτά ακόμη μεγαλύτερες απολαβές.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

15:41

Πληθωρισμός: Αποκλιμάκωση στις ΗΠΑ τον Ιούνιο - Στο 3,5% ο CPI

15:39

Παπαθανάσης: 2,56 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για διδακτική εμπειρία νέων διδακτόρων στα ΑΕΙ

15:33

Χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ για απόκτηση διδακτικής εμπειρίας από νέους κατόχους διδακτορικού σε ΑΕΙ

15:28

Μπρατάκος: Οι 10 βασικές προτάσεις για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Βιομηχανίας και Εφοδιαστικής Αλυσίδας

15:28

ΕΕ: Ο EASA συστήνει στις αεροπορικές να αποφεύγουν τις πτήσεις πάνω από τον Κόλπο

15:19

Δείπνο Υποστήριξης «An Evening of Purpose» του Ιδρύματος «Θεοτόκος»

15:19

Γαλλία: Η στρατιωτική παρέλαση της 14ης Ιουλίου με μήνυμα ισχύος και ευρωπαϊκής αλληλεγγύης

15:15

Απογοήτευσαν τα αποτελέσματα β' τριμήνου της IBM - «Βουτιά» 22% της μετοχής

15:08

Η Ρωσία βομβαρδίζει το Κίεβο με πυραύλους στην πέμπτη κατά σειρά επίθεση αυτό τον μήνα

15:05

BofA: Στα 9,1 δισ. δολ. τα καθαρά κέρδη το δεύτερο τρίμηνο

15:04

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα

14:45

Αύριο ολοκληρώνονται οι εργασίες της επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος

14:45

Greece Sotheby’s International Realty: Στα 6,11 δισ. ευρώ η ζήτηση για πολυτελή ακίνητα το 2026

14:42

Γάζα: Εννέα νεκροί, ανάμεσά τους ένα 10χρονο αγόρι, από ισραηλινά πυρά στη Γάζα

14:33

Έκρηξη έπληξε το δεξαμενόπλοιο Stolt Magnesium ανοιχτά του Ομάν

14:29

Ψηφιακό ευρώ: 36 πάροχοι πληρωμών στο πιλοτικό πρόγραμμα - Συμμετέχει και η Ελλάδα

14:28

Ιράν: Αναφορές για μπαράζ αμερικανικών πληγμάτων σε Μπουσέρ και Μπαντάρ Αμπάς

14:25

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

14:15

Μαρινάκης: «Για 45 χρόνια, μέχρι το 2019, αν έκανες κατάληψη σε ένα πανεπιστήμιο, ήσουν επαναστάτης»

13:58

Υποκλοπές: Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας

13:47

JP Morgan: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα το δεύτερο τρίμηνο

13:46

Αύξηση 17% στα καθαρά κέρδη της Wells Fargo το β' τρίμηνο

13:27

Πιερρακάκης: «Στις τράπεζες υπάρχει ρευστότητα που περιμένει να γίνει ανάπτυξη»

13:25

ΕΕΤ: Οι δράσεις ΕΚΕ των ελληνικών τραπεζών φτάνουν στα 900 εκατ. ευρώ

13:16

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 18,7% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Ιούνιο

13:16

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Τετάρτη - Οι «πορτοκαλί» περιοχές

13:10

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Λάτα Ευβοίας - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

13:03

Έρευνα Kaspersky: Το 58% χρησιμοποιεί κυρίως το κινητό για πρόσβαση στο internet

12:57

Ο λόγος που οδηγεί 8 στους 10 εργαζόμενους σε αλλαγή εργοδότη

12:53

Αύξηση 13,3% στις τιμές εισαγωγών στη βιομηχανία το Μάιο


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider