Οι 10 πιο πλούσιοι ροκ σταρς για το 2019

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι 10 πιο πλούσιοι ροκ σταρς για το 2019
Τo Τhe richest παρουσιάζει τους 10 πιο πλούσιους ροκ σταρς για το 2019

Είναι διάσημοι, έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Οι πωλήσεις των άλμπουμ και οι επιτυχημένες περιοδείες τους εκτόξευσαν τα κέρδη τους ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, οι συγκεκριμένοι ροκ σταρς ανέπτυξαν και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες που τους χάρισαν επιπλέον έσοδα.

Τo Τhe richest παρουσιάζει τους 10 πιο πλούσιους ροκ σταρς για το 2019

Οι Beatles ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες ροκ μπάντες στην ιστορία της μουσικής και το πρώην «σκαθάρι» συνεχίζει να έχει έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα κάθε φορά που παίζονται τα τραγούδια τους αλλά και από την μετέπειτα σόλο καριέρα του.

Ο Paul McCartney μαζί με τη γυναίκα του, Nancy Shevell, έχουν αυτή τη στιγμή περιουσία που φτάνει το 1,2 δισ. δολάρια.

Ο Πολ Ντέιβιντ Χιούσον, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Bono, εκτός από τα έσοδα που έχει ως τραγουδιστής των U2 έκανε παράλληλα μία σημαντική επένδυση από την οποία βγήκε ιδιαίτερα κερδισμένος. Ο Βono αγόρασε μετοχές του Facebook τα πρώτα χρόνια του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες του απέφεραν υψηλά κέρδη που φτάνουν στο 1 δισ. δολάρια.

Ο Jimmy Buffet αγαπά τις περιοδείες και έχει αρκετά έσοδα από τις συναυλίες του.

Επιπλέον έχει στην κατοχή του πολλά εστιατόρια, καζίνο και θέρετρα τα οποία προσθέτουν έσοδα στην ήδη μεγάλη περιουσία του.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς όλων των εποχών καθώς έχει πουλήσει περισσότερους από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Παράλληλα είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της μουσικής με περισσότερες από 3.000 συναυλίες. Ο Εlton John το 1998 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones εκτός από την περιουσία που έχει αποκτήσει από τις συναυλίες, πωλήσεις δίσκων, πνευματικά δικαιώματα κτλ. επιπλέον έχει έσοδα και από τις εμφανίσεις του σε ταινίες καθώς και από τη συμμετοχή του σε αυτές ως παραγωγός.

Έγινε γνωστός περισσότερο ως ντράμερ των Beatles ωστόσο την περιουσία του την οφείλει και στη μετέπειτα καριέρα του ως μουσικός και τραγουδιστής καθώς και ως ηθοποιός.

Το 2018 χρίστηκε ιππότης και τιμήθηκε για την προσφορά του στη μουσική, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο αποκαλούμενος «Το αφεντικό»,  έχει μια τεράστια καριέρα και θεωρείται ένα ζωντανός θρύλος της ροκ. Έχει κερδίσει μεταξύ άλλων 20 βραβεία Γκράμι, 3 Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο Όσκαρ, ενώ το 1999 εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame. Εχει πουλήσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 120 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο.

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones είναι επίσης σπουδαίος συνθέτης αλλά και παραγωγός. Είναι χαρακτηριστικό ότι 15 από τα τραγούδια που έχει συνθέσει συγκαταλέγονται στη λίστα με τα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών. Σημαντικά είναι ωστόσο και τα έσοδα που είχε από τη συμμέτοχή του  στις καμπάνιες των Louis Vuitton and Gibson

Ο ιδρυτής του συγκροτήματος Dave Matthews Band, έχει αποκτήσει μεγάλη περιουσία από τα τραγούδια, τις πωλήσεις των άλμπουμ και τις πολύ επιτυχημένες περιοδείες της μπάντας. Παράλληλα έχει εργαστεί και ως ηθοποιός.

Ο μπασίστας των ΚΙSS οφείλει την περιουσία τους στην πολύ επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος. Παράλληλα μέσα από την δική του στρατηγική, με  το λανσάρισμα και προώθηση προϊόντων που σχετίζονται με την μπάντα, έφτασε το συγκρότημα να έχει από τα έσοδα αυτά ακόμη μεγαλύτερες απολαβές.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

15:19

Αυστραλία: Πώς επέστρεψαν στα social media τα παιδιά κάτω των 16 ετών παρά το... «μπαν»

15:13

2025: Η χρονιά που «ξεμπλόκαρε» το μέλλον της Regency

15:04

Δήμος Αθηναίων: Αναστολή λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών αύριο Τρίτη (16/12)

15:04

Ρεκόρ στη Σαουδική Αραβία με 340 εκτελέσεις ανθρώπων το 2025

15:00

Παπαθανάσης: 17,4 εκατ. για αναβάθμιση οικισμού Ακρινής Κοζάνης μέσω ΕΠΑ 2021-2025

15:00

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 28.500 ευρώ μετά από ελέγχους τον Νοέμβριο

14:59

Στην... στρατόσφαιρα η τιμή του χαλκού: Ράλι 36% το 2025 - Τι προβλέπουν οι αναλυτές

14:55

Πώς οι προμήθειες εξελίχθηκαν σε «ακρογωνιαίο λίθο» για τις τράπεζες

14:55

iRobot: Η κατασκευάστρια της Roomba κήρυξε πτώχευση - Την εξαγοράζει κινεζική εταιρεία

14:52

Κεραμέως: Τα κόμματα θα πάρουν σύντομα θέση για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

14:43

ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΒΕ: Καλούν τους αγρότες και την πολιτεία να προσέλθουν στον διάλογο

14:37

Παπασταύρου για ευρωπαϊκό πακέτο δικτύων: Αναγνώριση των προσπαθειών Ελλάδας και Μητσοτάκη

14:34

Πρωτοψάλτης: Στήριξη 187 εκατ. ευρώ ως το τέλος 2025 σε κτηνοτρόφους που έχουν πληγεί από την ευλογιά

14:32

Η MTS Greece θα λάβει ενισχυμένη αναγνώριση από τον ΟΔΔΗΧ

14:28

Ουκρανία: Οι ΗΠΑ ζητούν από το Κίεβο να παραδώσει στην Μόσχα εδάφη υπό ουκρανικό έλεγχο

14:24

Κέρδη 1% για το χρυσό και 3% για το ασήμι

14:20

Eurobank - Travellers Prepaid: Νέα άυλη κάρτα για συναλλαγές με 0% προμήθειες στο εξωτερικό

14:17

Public: Όλα τα δώρα που θα χρειαστείς φέτος τα Χριστούγεννα σε ένα μόνο μέρος

14:10

Τι ισχύει για το δώρο Χριστουγέννων των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα

13:59

e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή μη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών την Τετάρτη

13:44

Νέο κάλεσμα Μαρινάκη στους αγρότες για διάλογο χωρίς τελεσίγραφα - Ανακοινώσεις Τσιάρα το μεσημέρι

13:42

Γιορτινή επίσκεψη αγάπης: Ολυμπιακός και bwin στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

13:41

Οδοιπορικό στην ορεινή Πελοπόννησο: Από τον Πάρνωνα στον Ταΰγετο

13:39

Η Σύμπλευση ΑΜΚΕ (+πλευση) φέρνει τον πολιτισμό των ακριτικών νησιών στην Αθήνα

13:38

Μητσοτάκης: Στρατηγική προτεραιότητα για την Ελλάδα η ένταξη της Μολδαβίας στην ΕΕ

13:36

Βουλή: Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου «Χάρτης Μετάβασης των Ενόπλων Δυνάμεων στη Νέα Εποχή»

13:24

Ρουμανία: Πολυπληθείς διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα

13:24

Γιουβέντους: Ράλι 13% της μετοχής μετά την απόρριψη εξαγοράς από την Tether

13:20

Η ΔΕΗ επανασχεδιάζει την εμπειρία του πελάτη - Νέες ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα το 2026

13:19

Το εξώφυλλο του TIME με τους αρχιτέκτονες του ΑΙ και η ανάγκη ρυθμιστικού πλαισίου

gazzetta
gazzetta reader insider insider