Οι 10 πιο πλούσιοι ροκ σταρς για το 2019

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι 10 πιο πλούσιοι ροκ σταρς για το 2019
Τo Τhe richest παρουσιάζει τους 10 πιο πλούσιους ροκ σταρς για το 2019

Είναι διάσημοι, έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Οι πωλήσεις των άλμπουμ και οι επιτυχημένες περιοδείες τους εκτόξευσαν τα κέρδη τους ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, οι συγκεκριμένοι ροκ σταρς ανέπτυξαν και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες που τους χάρισαν επιπλέον έσοδα.

Τo Τhe richest παρουσιάζει τους 10 πιο πλούσιους ροκ σταρς για το 2019

Οι Beatles ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες ροκ μπάντες στην ιστορία της μουσικής και το πρώην «σκαθάρι» συνεχίζει να έχει έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα κάθε φορά που παίζονται τα τραγούδια τους αλλά και από την μετέπειτα σόλο καριέρα του.

Ο Paul McCartney μαζί με τη γυναίκα του, Nancy Shevell, έχουν αυτή τη στιγμή περιουσία που φτάνει το 1,2 δισ. δολάρια.

Ο Πολ Ντέιβιντ Χιούσον, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Bono, εκτός από τα έσοδα που έχει ως τραγουδιστής των U2 έκανε παράλληλα μία σημαντική επένδυση από την οποία βγήκε ιδιαίτερα κερδισμένος. Ο Βono αγόρασε μετοχές του Facebook τα πρώτα χρόνια του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες του απέφεραν υψηλά κέρδη που φτάνουν στο 1 δισ. δολάρια.

Ο Jimmy Buffet αγαπά τις περιοδείες και έχει αρκετά έσοδα από τις συναυλίες του.

Επιπλέον έχει στην κατοχή του πολλά εστιατόρια, καζίνο και θέρετρα τα οποία προσθέτουν έσοδα στην ήδη μεγάλη περιουσία του.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς όλων των εποχών καθώς έχει πουλήσει περισσότερους από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Παράλληλα είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της μουσικής με περισσότερες από 3.000 συναυλίες. Ο Εlton John το 1998 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones εκτός από την περιουσία που έχει αποκτήσει από τις συναυλίες, πωλήσεις δίσκων, πνευματικά δικαιώματα κτλ. επιπλέον έχει έσοδα και από τις εμφανίσεις του σε ταινίες καθώς και από τη συμμετοχή του σε αυτές ως παραγωγός.

Έγινε γνωστός περισσότερο ως ντράμερ των Beatles ωστόσο την περιουσία του την οφείλει και στη μετέπειτα καριέρα του ως μουσικός και τραγουδιστής καθώς και ως ηθοποιός.

Το 2018 χρίστηκε ιππότης και τιμήθηκε για την προσφορά του στη μουσική, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο αποκαλούμενος «Το αφεντικό»,  έχει μια τεράστια καριέρα και θεωρείται ένα ζωντανός θρύλος της ροκ. Έχει κερδίσει μεταξύ άλλων 20 βραβεία Γκράμι, 3 Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο Όσκαρ, ενώ το 1999 εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame. Εχει πουλήσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 120 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο.

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones είναι επίσης σπουδαίος συνθέτης αλλά και παραγωγός. Είναι χαρακτηριστικό ότι 15 από τα τραγούδια που έχει συνθέσει συγκαταλέγονται στη λίστα με τα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών. Σημαντικά είναι ωστόσο και τα έσοδα που είχε από τη συμμέτοχή του  στις καμπάνιες των Louis Vuitton and Gibson

Ο ιδρυτής του συγκροτήματος Dave Matthews Band, έχει αποκτήσει μεγάλη περιουσία από τα τραγούδια, τις πωλήσεις των άλμπουμ και τις πολύ επιτυχημένες περιοδείες της μπάντας. Παράλληλα έχει εργαστεί και ως ηθοποιός.

Ο μπασίστας των ΚΙSS οφείλει την περιουσία τους στην πολύ επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος. Παράλληλα μέσα από την δική του στρατηγική, με  το λανσάρισμα και προώθηση προϊόντων που σχετίζονται με την μπάντα, έφτασε το συγκρότημα να έχει από τα έσοδα αυτά ακόμη μεγαλύτερες απολαβές.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

22:22

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 σε Μεσσηνία, Λακωνία, Κορινθία, Αργολίδα για την Τετάρτη

22:06

Κλήρωση Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 13,5 εκατ. ευρώ

21:48

Καναδικά ΜΜΕ: Ο στρατός μελετά το σενάριο της εισβολής από τις ΗΠΑ

21:39

Νέες κορυφές για χρυσό και ασήμι με φόντο τις γεωπολιτικές εντάσεις - «Βουτιά» στα crypto

21:32

Κλήρωση Eurojackpot: Οι αριθμοί που κερδίζουν 42 εκατ. ευρώ

21:24

Τουσκ: Ο κατευνασμός αποτελεί ένδειξη αδυναμίας - Η Ευρώπη πρέπει να δείξει αυτοπεποίθηση

21:17

Υψηλό 15ετίας για τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις - 184.200 στρατιώτες

21:09

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων του e-ΕΦΚΑ

21:00

Η Αρκτική σε σταυροδρόμι: Η Γροιλανδία, οι ΗΠΑ και η Ρωσία

20:57

Μείωση 9,4% για τις γερμανικές εξαγωγές προς ΗΠΑ στο 11μηνο του 2025 - Στα 135,8 δισ. ευρώ

20:50

Τραμπ: Βοήθησα να αποφευχθεί η απόδραση Ευρωπαίων τζιχαντιστών στη Συρία

20:41

Ισπανία: Στους 42 οι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ανδαλουσία

20:32

Δήμαρχος Κιέβου: 600.000 κάτοικοι έχουν φύγει από τις 9 Ιανουαρίου

20:25

Τηλεργασία στο Δημόσιο την Τετάρτη - Ποια σχολεία θα είναι κλειστά

20:15

Γαλλία: Διαδήλωση αγροτών έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αφορμή τη συμφωνία ΕΕ-Mercosur

20:06

Η Telekom παγκόσμιος ηγέτης στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών

20:00

Δούκας για Ανδρουλάκη: Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ απέτυχε - Ανησυχώ για το κόμμα

19:50

Dimand: Ο Δ. Ανδριόπουλος πούλησε μετοχές αξίας 4,47 εκατ. ευρώ

19:47

Ο μεγάλος φόβος του Τραμπ για το ΝΑΤΟ - «365 Νίκες σε 365 Ημέρες»

19:35

Νταβός: Ο Κάρνεϊ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του Καναδά στη Γροιλανδία και τη Δανία

19:25

Λάιεν: Η ΕΕ προσανατολίζεται στην επιβολή νέων κυρώσεων στο Ιράν

19:22

Ο Μπέσεντ προειδοποιεί την Ευρώπη να μην προβεί σε αντίποινα για τη Γροιλανδία

19:16

Οι επαφές Κυρ. Πιερρακάκη στις Βρυξέλλες στο πρώτο Eurogroup/Ecofin για το 2026

19:10

Υπ. Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

19:06

Δεύτερη ημέρα απωλειών στις ευρωαγορές υπό τον φόβο εμπορικού πολέμου

18:55

Πιερρακάκης: Πυξίδα μας οι μειώσεις φόρων και η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος

18:54

Γαλλία: Ο προϋπολογισμός του 2026 θα εγκριθεί χωρίς να περάσει από τη Βουλή

18:47

Κεφαλογιάννης για κακοκαιρία: «Μέγιστη επαγρύπνηση και ετοιμότητα για την ασφάλεια όλων»

18:42

Η Πολωνία θέλει να καταργήσει την έκτακτη βοήθεια που χορηγεί στους Ουκρανούς πρόσφυγες

18:30

Λευκορωσία: Ο πρόεδρος Λουκασένκο θα μετέχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ

gazzetta
gazzetta reader insider insider