Πέντε ασυνήθιστοι ταξιδιωτικοί προορισμοί από 400 δολάρια μέχρι 9,5 εκατ. δολάρια

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πέντε ασυνήθιστοι ταξιδιωτικοί προορισμοί από 400 δολάρια μέχρι 9,5 εκατ. δολάρια
Οι ασυνήθιστοι ταξιδιωτικοί προορισμοί είναι «τάση».

Τα τελευταία χρόνια η τάση για «ξεχωριστές» διακοπές σε ιδιαίτερους προορισμούς που δεν έχουν επισκεφθεί πολλοί άνθρωποι, κερδίζει συνεχώς περισσότερο έδαφος.

Όπως έχουμε γράψει ήδη στο Insider.gr, τα πολυτελή ιγκλού στο Βόρειο Πόλο, μπορεί να δέχονται κρατήσεις μόνο για ένα μήνα το χρόνο, τον Απρίλιο, γίνονται όμως ανάρπαστα. Το ίδιο συμβαίνει με σχεδόν όλα τα «ασυνήθιστα» ξενοδοχεία!

Το CNBC βρήκε τους 5 πιο ιδιαίτερους προορισμούς, που μπορεί να πάει κάποιος για διακοπές:

Για όσους θέλουν να φύγουν πραγματικά μακριά για να ξεκουραστούν, υπάρχει η λύση του διαστημικού σταθμού Aurora. Η εμπορική διαστημική εταιρεία Orion Span υπόσχεται πως θα αρχίσει να στέλνει τουρίστες στο διάστημα το 2022, οπότε... ίσα που προλαβαίνετε να κάνετε κράτηση.

Απλά να θυμάστε πως πρέπει να πληρώσετε 80.000 δολάρια προκαταβολή και συνολικά 9,5 εκατ. δολάρια για το 12ήμερο ταξίδι.

Από το Νοέμβριο του 2018 οι τουρίστες που επιλέγουν τις Μαλδίβες έχουν την επιλογή να περάσουν ένα βράδυ στην πολυτελή σουίτα που βρίσκεται στα 4,8 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στον Ινδικό Ωκεανό.

Η luxury κατοικία «Muraka» είναι μέρος του 5στερου ξενοδοχείου Conrad Maldives Rangali και ένα πακέτο διαμονής εκεί κοστίζει περί τα 250.000. Στην τιμή περιλαμβάνεται – φυσικά – ο μπάτλερ και η πισίνα!

Εδώ και μια δεκαετία η σουηδική εταιρεία Treehotel προσφέρει στους επισκέπτες της, την επιλογή να μείνουν σε ένα δεντρόσπιτο που είναι εμπνευσμένο από τα UFOs!

Στο... εξωγήινο δεντρόσπιτο μπορούν να μείνουν μέχρι και 5 άνθρωποι, το... ταβάνι προσφέρει θέα στα αστέρια και η τιμή του ξεκινά από τα 483 δολάρια τη βραδιά.

Η Wonderland του ξενοδοχείου InterContinental στη Σαγκάη έχει χτιστεί σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο. Όσοι το επιλέξουν για τις διακοπές τους μπορεί να μείνουν 87,7 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, όμως οι πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου, «έρχονται» με μπάτλερ και συσκευές που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη! Το κόστος ξεκινά από τα 311 δολάρια τη βραδιά.

Η Skylodge Adventure ισχυρίζεται πως οι κρεμάμενες γυάλινες σουίτες της είναι το πρώτο κρεμάμενο κατάλυμα στον κόσμο και απευθύνεται σε όσους είναι διατεθειμένοι να κοιμηθούν σε ύψος 365.7 μέτρων, πάνω από τις Περουβιανές Άνδεις.

Οι σουίτες προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στην κοιλάδα την ημέρα και στα αστέρια τη νύχτα. Η διαμονή για ένα βράδυ ξεκινά από τα 440 δολάρια και περιλαμβάνει τη διαδρομή μέχρι τη σουίτα και ένα γκουρμέ δείπνο.

*Οι επισκέπτες είναι απαραίτητο να είναι άνω των 18 ετών.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Δένδιας: Συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του τη Δευτέρα

23:36

Σαουδική Αραβία: 14 νεκροί από τη συντριβή ελικοπτέρου της Aramco

23:15

Συνελήφθη 32χρονη στο «Ελ. Βενιζέλος» με περισσότερα από 18,5 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της

22:46

Ιωάννινα: Σύλληψη καταζητούμενου Βρετανού με ευρωπαϊκό ένταλμα

22:18

Ιράκ: Συλλήψεις πολιτικών και κυβερνητικών αξιωματούχων στο πλαίσιο επιχείρησης κατά της διαφθοράς

21:47

Χανιά: Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για ναρκωτικά και όπλα

21:18

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 51χρονης για ληστεία σε βάρος 93χρονου στην Τούμπα

21:00

Πυροσβεστική: 44 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

20:34

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για διακίνηση υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων μέσω διαδικτύου

20:31

Καλαφάτης: Σε εφαρμογή η στρατηγική μας για τη δημιουργία 13 Περιφερειακών Hubs Καινοτομίας με επίκεντρο τις νέες τεχνολογίες

20:09

Στην Κάσο και την Κάρπαθο ο Ν. Ανδρουλάκης τη Δευτέρα και την Τρίτη

20:00

Πώς προχωρά το ψηφιακό ευρώ

19:52

ΥΠΑΑΤ - ΑΑΔΕ: Εντολή καταβολής 617,4 εκατ. ευρώ σε 1.142.948 δικαιούχους για αγροτικές ενισχύσεις Ιουνίου 2026

19:47

Πούτιν: Υπόσχεται να εγγυηθεί την ασφάλεια της Ρωσίας απέναντι στα πλήγματα της Ουκρανίας

19:43

Από ηλεκτρικό πατίνι προκλήθηκε η πυρκαγιά σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας

19:37

Νεκρός 75χρονος λουόμενος στη Χαλκιδική

19:25

ΗΠΑ: Προπαρασκευαστικές κινήσεις στο Κογκρέσο για μπλόκο στην επιστροφή της Τουρκίας στα F-35

19:17

Αποχώρησε η Θ. Τζάκρη από τους Δημοκράτες του Στ. Κασσελάκη

19:08

Πυρκαγιά σε διώροφο στην Καλλιθέα - Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

18:57

Πολωνία: Νέο ρεκόρ ζέστης με 40,5°C

18:35

Αυστραλία: Συμφωνία της Firmus Technologies με την Nvidia για την επέκταση πρόσβασης στην ΤΝ

18:20

Τσουκαλάς: 10 προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος

18:13

Σουηδία: Κεραυνός χτύπησε ένα δέντρο σε ένα πάρκο αναψυχής, αρκετοί τραυματίες

17:50

ΠΟΥ: Περισσότεροι από 1300 θάνατοι αποδίδονται στον καύσωνα που πλήττει την Ευρώπη

17:34

Πυρκαγιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα

17:24

Συνελήφθη 76χρονος για πυρκαγιά από αμέλεια στο Αμόνι Κορινθίας

17:17

Οι ΗΠΑ επεκτείνουν την απαγόρευση εισαγωγών κινεζικού τεχνολογικού εξοπλισμού

17:00

Τα τρία σενάρια της UBS για τις αγορές

16:43

Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Σταμάτα Αττικής

16:22

Αυστρία: Να φέρουμε την Anthropic στην Ευρωπαϊκή Ένωση


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider