Πέντε ασυνήθιστοι ταξιδιωτικοί προορισμοί από 400 δολάρια μέχρι 9,5 εκατ. δολάρια

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πέντε ασυνήθιστοι ταξιδιωτικοί προορισμοί από 400 δολάρια μέχρι 9,5 εκατ. δολάρια
Οι ασυνήθιστοι ταξιδιωτικοί προορισμοί είναι «τάση».

Τα τελευταία χρόνια η τάση για «ξεχωριστές» διακοπές σε ιδιαίτερους προορισμούς που δεν έχουν επισκεφθεί πολλοί άνθρωποι, κερδίζει συνεχώς περισσότερο έδαφος.

Όπως έχουμε γράψει ήδη στο Insider.gr, τα πολυτελή ιγκλού στο Βόρειο Πόλο, μπορεί να δέχονται κρατήσεις μόνο για ένα μήνα το χρόνο, τον Απρίλιο, γίνονται όμως ανάρπαστα. Το ίδιο συμβαίνει με σχεδόν όλα τα «ασυνήθιστα» ξενοδοχεία!

Το CNBC βρήκε τους 5 πιο ιδιαίτερους προορισμούς, που μπορεί να πάει κάποιος για διακοπές:

Για όσους θέλουν να φύγουν πραγματικά μακριά για να ξεκουραστούν, υπάρχει η λύση του διαστημικού σταθμού Aurora. Η εμπορική διαστημική εταιρεία Orion Span υπόσχεται πως θα αρχίσει να στέλνει τουρίστες στο διάστημα το 2022, οπότε... ίσα που προλαβαίνετε να κάνετε κράτηση.

Απλά να θυμάστε πως πρέπει να πληρώσετε 80.000 δολάρια προκαταβολή και συνολικά 9,5 εκατ. δολάρια για το 12ήμερο ταξίδι.

Από το Νοέμβριο του 2018 οι τουρίστες που επιλέγουν τις Μαλδίβες έχουν την επιλογή να περάσουν ένα βράδυ στην πολυτελή σουίτα που βρίσκεται στα 4,8 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στον Ινδικό Ωκεανό.

Η luxury κατοικία «Muraka» είναι μέρος του 5στερου ξενοδοχείου Conrad Maldives Rangali και ένα πακέτο διαμονής εκεί κοστίζει περί τα 250.000. Στην τιμή περιλαμβάνεται – φυσικά – ο μπάτλερ και η πισίνα!

Εδώ και μια δεκαετία η σουηδική εταιρεία Treehotel προσφέρει στους επισκέπτες της, την επιλογή να μείνουν σε ένα δεντρόσπιτο που είναι εμπνευσμένο από τα UFOs!

Στο... εξωγήινο δεντρόσπιτο μπορούν να μείνουν μέχρι και 5 άνθρωποι, το... ταβάνι προσφέρει θέα στα αστέρια και η τιμή του ξεκινά από τα 483 δολάρια τη βραδιά.

Η Wonderland του ξενοδοχείου InterContinental στη Σαγκάη έχει χτιστεί σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο. Όσοι το επιλέξουν για τις διακοπές τους μπορεί να μείνουν 87,7 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, όμως οι πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου, «έρχονται» με μπάτλερ και συσκευές που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη! Το κόστος ξεκινά από τα 311 δολάρια τη βραδιά.

Η Skylodge Adventure ισχυρίζεται πως οι κρεμάμενες γυάλινες σουίτες της είναι το πρώτο κρεμάμενο κατάλυμα στον κόσμο και απευθύνεται σε όσους είναι διατεθειμένοι να κοιμηθούν σε ύψος 365.7 μέτρων, πάνω από τις Περουβιανές Άνδεις.

Οι σουίτες προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στην κοιλάδα την ημέρα και στα αστέρια τη νύχτα. Η διαμονή για ένα βράδυ ξεκινά από τα 440 δολάρια και περιλαμβάνει τη διαδρομή μέχρι τη σουίτα και ένα γκουρμέ δείπνο.

*Οι επισκέπτες είναι απαραίτητο να είναι άνω των 18 ετών.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:11

Η ΔΥΠΑ διοργανώνει την 53η «Ημέρα Καριέρας» στο Ηράκλειο Κρήτης

16:05

Η Ισπανία αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής της σε αποστολή στο Στενό του Ορμούζ

16:03

Απ. Τζιτζικώστας: «Η συνέχιση της κρίσης στα Στενά του Ορμούζ θα προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία»

15:50

ΔΥΠΑ: Έναρξη υποβολής προγραμμάτων κατάρτισης για νέο πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων

15:41

Τι να κάνετε το Πάσχα στη Λίμνη Πλαστήρα

15:32

Χρέη και οικονομικός αλφαβητισμός: Οι Μύθοι που κοστίζουν και οι 6 συμβουλές «χρυσάφι»

15:26

ΕΑΣΕ: 57% των CEOs αναμένουν βελτίωση για την οικονομική κατάσταση των εταιριών

15:22

Καύσιμα: Κοντά στα 2 ευρώ η βενζίνη - Πού θα φθάσουν οι τιμές, τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση

15:17

Οδηγίες του υπ. Ανάπτυξης για το τέλος υπέρ Επιτροπής Ανταγωνισμού στις ανώνυμες εταιρείες

14:58

ΕΕ: Ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 450 εκατ. ευρώ για την Παλαιστίνη, τον Λίβανο, τη Συρία και την Ιορδανία το 2026

14:56

Η Ρωσία διαψεύδει δημοσίευμα των FT ότι ατονεί η ειρηνευτική διαδικασία

14:53

Skroutz Plus Days: Διήμερο αποκλειστικών προσφορών στις 17 & 18 Μαρτίου

14:42

Γερμανικό «nein» για πλοία στα Στενά του Ορμούζ: «Δεν είναι δικός μας πόλεμος»

14:36

ΥΠΑΑΤ: Κρίσιμο το δίμηνο έως το Πάσχα, μηδενική χαλάρωση στα μέτρα

14:35

SOS από τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Τι πρέπει να γίνει στα Στενά του Ορμούζ

14:33

Ταγιάνι (ΥΠΕΞ Ιταλίας): «Ασπίδες και Αταλάντη δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι τα Στενά του Χορμούζ»

14:29

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 8,3% στον δείκτη μισθολογικού κόστους το δ' τρίμηνο του 2025

14:28

Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ - Τυχεροπούλου: «Ηταν ενήμεροι όλοι για όλα όσα συνέβαιναν»

14:23

Ιρανός ΥΠΕΞ: Θα πάμε «όσο μακριά» χρειάζεται στον πόλεμο - «Όχι» σε κατάπαυση πυρός

14:23

ΥΠΕΘΟ: Απάντηση για ενέργειες τεχνικής υποστήριξης ευρωπαϊκών προγραμμάτων

14:03

Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ

14:01

Π. Μαρινάκης: Δεν έχουμε καμία πρόθεση να εμπλακούμε στον πόλεμο

13:58

Καραγκούνης: Αρκετά παραπάνω από τα 880 ευρώ η εισήγηση για τη νέα αύξηση του κατώτατου

13:57

Δανία: Εξετάζει πως μπορεί να συνεισφέρει για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

13:49

Women's Forum «Είμαι Εδώ για Εσένα» 2026: Μια ωδή στην αυθεντικότητα και τη γυναικεία αλληλεγγύη

13:42

Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος εμποδίζει την εισροή σημαντικών φαρμάκων για τις χώρες του Κόλπου

13:32

Μη δηλωθέντα 3,2 εκατ. ευρώ στο Πόθεν Έσχες του Γιάννη Παναγόπουλου

13:19

Χωρίς ταξί η Αττική - Απεργία έως Παρασκευή

13:18

Ρωσία: Πρόστιμο 432.366 δολαρίων στο Telegram επειδή δεν αφαίρεσε απαγορευμένο περιεχόμενο

13:13

Γεραπετρίτης: Δεν είναι πρόθεση της Ελλάδας να εμπλακεί στον πόλεμο – Να αναλάβει τον ηγετικό της ρόλο η Ευρώπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider