Ειδήσεις | Διεθνή
09-09-2019 | 09:21

Τα πέντε πιο ακριβά μαχαίρια στον κόσμο

Μοιράσου το
Τα πέντε πιο ακριβά μαχαίρια στον κόσμο

Πέντα μαχαίρια που κοστίζουν μία μικρή περιουσία.

Κατασκευασμένα από πολύτιμα και ιδιαίτερα ακριβά υλικά, σε εντυπωσιακά σχέδια για τα οποία απαιτήθηκαν χρόνια σκληρής δουλειάς, τα παρακάτω μαχαίρια κοστίζουν μια μικρή περιουσία.

Αυτά είναι τα πέντε ακριβότερα μαχαίρια στον κόσμο, όπως τα παρουσιάζει το the richest.

Το πιο ακριβό μαχαίρι στον κόσμο κατασκευάστηκε στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από χαλαζία. Διαθέτει 153 εκθαμβωτικά σμαράγδια και εννέα διαμάντια, ενώ απαιτήθηκαν 10 χρόνια για την κατασκευή του.

 

Το δεύτερο πιο ακριβό μαχαίρι του κόσμου είναι κατασκευασμένο από πολύτιμα μέταλλα ενώ είναι ένα πραγματικό κομψοτέχνημα.

Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από σπάνιο ξύλο 5.000 ετών και είναι διακοσμημένη 25 διαμάντια. Πωλείται σε μια εντυπωσιακή, πολυτελή συσκευασία.

 

Το μαχαίρι της εταιρείας Νesmuk διαθέτει λεπίδα από χάλυβα Δαμασκού η οποία έχει πάνω ένα περίτεχνο με εντυπωσιακές λεπτομέρειες σχέδιο ενώ στη λαβή του έχει έναν «κρίκο» από ασήμι. 

Άλλο ένα μαχαίρι της εταιρείας William Henry, το οποίο διαθέτει μια εντυπωσιακή χειροποίητη λαβή με χρυσές λεπτομέρειες. Η λεπίδα από χάλυβα Δαμασκού έχει επίσης ένα περίτεχνο χειροποίητο σχέδιο.

Το μαχαίρι της εταιρείας William Henry διαθέτει μια εκπληκτική χειρολαβή με χρυσές, ασημένιες και χάλκινες λεπτομέρειες και πολύτιμους λίθους. Στη λαβή απεικονίζεται ένας δράκος που βγάζει φωτιά.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.