Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι σεφ στον κόσμο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι σεφ στον κόσμο
Σε πολλά εκατομμύρια ανέρχεται η περιουσία πολλών σεφ.

Οι πλουσιότεροι σεφ στον κόσμο δεν έχουν απλώς ταλέντο στο μαγείρεμα. Πρόκειται για χαρισματικούς ανθρώπους, οι οποίοι ξέρουν να «πωλούν» τον εαυτό τους αλλά και να γίνονται αγαπητοί στο ευρύ κοινό. Η περιουσία τους ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια και προέρχεται από εκδόσεις βιβλίων μαγειρικής, τηλεοπτικές εκπομπές και εστιατόρια των οποίων είναι ιδιοκτήτες.

Το therichest.com παρουσιάζει τους πλουσιότερους σεφ στον κόσμο και μαρτυρά κάποια «μυστικά» που σημάδεψαν την καριέρα τους.

Ο Jamie Oliver είναι ο πλουσιότερος σεφ στον κόσμο. Σύμφωνα με την Celebrity Net Worth, ο Oliver έχει μια περιουσία που εκτιμάται στα 400 εκατομμύρια δολάρια. Έγινε διάσημος στα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν έδειξε τις μαγειρικές ικανότητές του στην τηλεόραση. Τότε  ήταν 23 ετών. Οι άνθρωποι αγαπούσαν τη δροσερή και νεανική εμφάνισή του και το νέο αέρα που έφερνε στο μαγείρεμα της τηλεόρασης.

Έχει μια επιτυχημένη ιταλική αλυσίδα εστιατορίων και έχει δημοσιεύσει σχεδόν 30 βιβλία μαγειρικής.

Ο Gordon Ramsay  ήταν ο μοναδικός σεφ που κατάφερε να ενταχθεί Celebrity 100 από τη Forbes και να αποκτήσει  μια θέση ανάμεσα στις 35 πλουσιότερες διασημότητες του κόσμου. 

Ο Βρετανός Σεφ έχει 35 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης ο παρουσιαστής γνωστών εκπομπών όπως είναι η Hell's Kitchen και η MasterChef.

Ο αυστριακός σεφ  Wolfgang Puck έχει περισσότερα από 20 εστιατόρια στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Έχει επίσης μια επιτυχημένη σειρά αδειοδοτημένων προϊόντων με το όνομα του ενώ έχει εκδώσει και βιβλία μαγειρικής.

 

Η Rachael Ray, μεγάλωσε σε μια κουζίνα. «Η πρώτη μου ζωντανή μνήμη ήταν να παρακολουθώ τη μαμά μου σε μια κουζίνα εστιατορίου», δήλωσε στο Food Network. «Έφτιαχνε κάτι με μια σπάτουλα, προσπάθησα να την αντιγράψω και έφτασα στο σημείο να κόψω τον δεξί μου αντίχειρα. Ήμουν 3 ή 4 ετών».

Η Ray έχει εκπομπές στην τηλεόραση, έχει εκδώσει πολλά βιβλία και έχει ένα περιοδικό lifestyle. 

O Emeril Lagasse ήταν σχεδόν πανταχού παρών στο τηλεοπτικό δίκτυο «Food Network». Πρόκειται για έναν τηλεοπτικό αστέρα ο οποίος μάλλον πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να αναδειχθεί. 

«Ήμουν ένας από τους πρώτους δέκα υπαλλήλους που προσλήφθηκαν στο Food Network, οπότε ξεκινήσαμε κάπως το δίκτυο», είπε σε GQ. «Και δεν ξεκίνησε πολύ καλά. Είχα και μερικές αποτυχίες», σημειώνει.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:43

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα επενδύσουν 40 δισ. ευρώ στη Γερμανία για data centers

20:37

Αφγανιστάν: Είναι «υποκρισία» να ζητούν δικαιώματα για τις γυναίκες ενώ μειώνουν τη βοήθεια προς αυτές

20:28

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην 90η ΔΕΘ

20:21

Πυροσβεστική: Συνολικά 30 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

20:11

DBRS: Σε «θετικό» από «σταθερό» το trend της Eurobank - Τι θα οδηγήσει σε αναβάθμιση

20:00

Δανία: Η κυβέρνηση θέλει να απαγορεύσει τα κινητά τηλέφωνα στο δημοτικό και το γυμνάσιο

19:32

Ζελένσκι: Ο Καναδάς συμφώνησε να παράσχει στην Ουκρανία ένα μεγάλο πακέτο στον τομέα της αντιαεροπορικής άμυνας

19:30

Ουκρανία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 34 τραυματίες σε ρωσική επιδρομή σε εμπορικό κέντρο

19:27

Σκέρτσος: «Μισθοί Πορτογαλίας και όχι Βουλγαρίας στην Ελλάδα το 2025 - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat»

19:24

Πολλά αμερικανικά αεροσκάφη υπέστησαν ζημιές από τους ιρανικούς βομβαρδισμούς στην Ιορδανία

19:12

Πτώση στις ευρωαγορές στον απόηχο της ΕΚΤ

19:09

Λάιεν για την 11η Σεπτεμβρίου: «Σε στιγμές κινδύνου, οι συμμαχίες και η ενότητά μας έχουν σημασία»

18:49

ΔΝΤ: Η παγκόσμια ανάπτυξη αναμένεται στο 3% το 2026, αλλά οι κίνδυνοι παραμένουν υψηλοί

18:46

Δένδιας: Κύπρος και Ελλάδα συνιστούν άξονα σταθερότητας και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο

18:38

Μητσοτάκης για τα μέτρα ΔΕΘ: «Ένα συνεκτικό σχέδιο για καλύτερα εισοδήματα και στήριξη της κοινωνίας»

18:37

ΔΥΠΑ: «Καθόλα νόμιμες οι διαδικασίες αποπεράτωσης του νέου κτιρίου - Προχωρούν κανονικά οι εργασίες»

18:33

Alpha Trust - Ανδρομέδα: Καθαρά κέρδη στα 2,34 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο του 2026

18:18

e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου

18:18

Ίλυδα: Ισχυρό άλμα 96,3% στα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο του 2026

18:15

Σκάλκος: Θα ξεπεράσουμε τον στόχο για άνοδο 40% στις ξένες επενδύσεις έως το 2030 - Η σημασία της ασιατικής στροφής

18:03

Χρηματιστήριο: Κράτησε «επαφή» με τις 2.700 μονάδες

18:02

Βαριές απώλειες -5% στα μέταλλα - Πτώση πάνω από 1% ο χρυσός

17:51

Ελβετία: Η κυβέρνηση θέλει να καταργήσει την οικογενειακή κατάσταση του «διαζευγμένου» σε επίσημα έγγραφα

17:51

Σχέδια Βελτίωσης: Αυξημένες ανάγκες, συρρικνωμένος προϋπολογισμός

17:42

Στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων ο Μητσοτάκης την Παρασκευή

17:30

Κεραμέως: Η μεγαλύτερη «Ημέρα Καριέρας» με περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη

17:29

Nasdaq: Επενδύει 100 εκατ. δολ. στη μητρική του Kraken - Έρχονται οι συναλλαγές «tokenized» μετοχών το 2027

17:24

ELPEN: Επένδυση 80 εκατ. ευρώ για το Athens LifeTech Park

17:14

Ξεκινά η υπογειοποίηση των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας του ΔΕΔΔΗΕ στον Δήμο Κηφισιάς

17:10

Wall Street: Ισχυρές απώλειες υπό τη σκιά του πετρελαίου - Βουτιά για Intel και Oracle


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider