Αυτοί είναι οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι μουσικοί όλων των εποχών

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι μουσικοί όλων των εποχών
Το να γίνει κάποιος διάσημος και πετυχημένος δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε μεγάλα έσοδα.

Το επάγγελμα του μουσικού για κάποιους μπορεί να μην αποφέρει ποτέ πολλά χρήματα, ενώ για άλλους η κάθε τους εμφάνιση ή το κάθε τους τραγούδι μπορεί να συνοδεύεται από εκατομμύρια κερδών.

Το να γίνει κάποιος διάσημος και πετυχημένος δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε μεγάλα έσοδα. Υπάρχει πληθώρα καλλιτεχνών που, παρά τις πωλήσεις και τις επιτυχίεςμ, δεν είδαν ποτέ πολλά χρήματα. Από την άλλη, τραγουδιστές όπως ο Ed Sheeran και η Taylor Swift φροντίζουν να εξαργυρώνουν την επιτυχία τους με ποσά που συνοδεύονται με πολλά «μηδενικά».

Σύμφωνα με το TheRichest, αυτοί είναι οι 5 μουσικοί / τραγουδιστές με το υψηλότερο κασέ:

Το νέο συμβόλαιο της Taylor Swift με τη δισκογραφική εταιρεία Universal Republic Records της προσφέρει ένα μερίδιο των κερδών από τις πωλήσεις των μετοχών του Spotify. Φυσικά, στην περιουσία της πρέπει να υπολογίσει κανείς τα έσοδα από τις πωλήσεις και τα δικαιώματα των τραγουδιών της, ως τραγουδίστρια, μουσικός και στιχουργός.

Τα ακίνητά της ξεπερνούν σε αξία τα 84 εκατ. δολάρια και έχει τουλάχιστον 3 συμβόλαια με εταιρείες όπως η Diet Coca Cola, τα αθλητικά παπούτσια Keds sneakers και τα καλλυντικά της Cover Girl, ενώ μόλις υπέγραψε ακόμα ένα συμβόλαιο με την εταιρεία επώνυμων ρούχων Stella McCartney.

Ο 28χρονος τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους - solo - τραγουδιστές και μόλις ολοκλήρωσε ένα παγκόσμιο 2ετές τουρ συναυλιών. Εκτιμάται πως η περιουσία του στο τέλος του τουρ αγγίζει το μισό δισ. δολάρια. 

Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1971 και έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους μέχρι στιγμής. Κάποια από τα αρχικά μέλη έχουν αλλάξει, αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει τα κέρδη τους. 

Ο Sir Elton John κερδίζει σχεδόν 1 εκατ. δολάρια για κάθε του συναυλία στην παγκόσμια τουρ που κάνει και η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021. Παράλληλα, τα έσοδά του αυξάνονται τόσο από τις πωλήσεις και τα δικαιώματα των τραγουδιών του, όσο και από τα κέρδη της βιογραφικής του ταινίας «Rocketman».

Κατά τη μουσική του καριέρα ο Jay Z έχει κυκλοφορήσει 13 άλμπουμ και έχει κατακτήσει την «αθανασία» στο χώρο της rap μουσικής, αν σκεφτεί κανείς πως συχνά τον αποκαλούν έναν από τους καλύτερους ράπερ ολων των εποχών. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:34

Eurobank: Η δημοσιονομική υπεραπόδοση του 2025 και ο χώρος παρεμβάσεων για το 2026

16:25

Το Σικάγο υποδέχεται την μουσειοσκευή του μουσείου Καποδίστρια με πρωτοβουλία του Greek Lessons 4 All

16:17

Θεμιστοκλέους: Άνοιξε η πλατφόρμα για προσλήψεις νοσηλευτών στην Αττική

16:09

Πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ»: Όποιος πρόλαβε - πρόλαβε μέχρι 2 Ιουνίου για δάνεια

16:00

Πρόεδρος Λιβάνου σε Χεζμπολάχ: «Προδοσία είναι να σέρνεται η χώρα σε πόλεμο»

15:41

5 τρoφές που ενισχύουν την απορρόφηση των συμπληρωμάτων βιταμίνης D

15:41

Η Σκλαβενίτης επεκτείνει την παρουσία της στα έτοιμα γεύματα - Νέο κατάστημα Food to Go στους Αμπελόκηπους

15:40

Ισραήλ: Ο στρατός βομβαρδίζει θέσεις της Χεζμπολάχ στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου

15:27

Mega ενεργειακό deal: Στα χέρια της Shell η ARC Resources για 16,4 δισ. δολάρια

15:14

Νέα μελέτη: Η παχυσαρκία αφήνει μόνιμα ίχνη στο ανοσοποιητικό σύστημα

15:14

Παναγιώτου (Εθνική Τράπεζα): Υβριδική τραπεζική στην εποχή της δημογραφικής αλλαγής

15:11

Δημ. Τσιόδρας: Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της χρονιάς στην κατηγορία «Ενιαία Αγορά και Ευρωπαϊκή Ανταγωνιστικότητα»

15:05

Η ΕΤΑΔ προχωρά στη μίσθωση παραχώρησης του Ξενία Άνδρου για 40 έτη

15:01

Επίσκεψη της Τερέζα Ριμπέρα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

14:57

Πρόληψη και υπεύθυνο παιχνίδι: Το τρίπτυχο Πολιτείας, αγοράς και εκπαίδευσης

14:49

Μητσοτάκης: «Με τη Γαλλία μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για μια Ευρώπη στρατηγικά πιο αυτόνομη»

14:46

ΑΑΔΕ: Ψηφιακή βεβαίωση δραστηριοτήτων για τη μετάβαση στους νέους ΚΑΔ

14:42

Από το Ταμείο Ανάκαμψης η συμμετοχή του Δημοσίου στην ΑΜΚ του ΑΔΜΗΕ

14:37

ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα έχει σύσκεψη κρίσης με συνεργάτες του για το Ιράν

14:34

Την Ajax Therapeutics αποκτά η Eli Lilly για έως και 2,3 δισ. δολάρια

14:32

Κικίλιας: «Ελλάδα και Ισπανία μαζί για την ανταγωνιστικότητα των μεσογειακών λιμένων»

14:26

Τσίπρας: Ό,τι εύκολα μπαίνει στο αρχείο, το ίδιο εύκολα βγαίνει από το αρχείο

14:25

Παπασταύρου: «Με το σχέδιο νόμου για τη RED III ενισχύουμε την ενεργειακή δημοκρατία»

14:22

Bain & Company: Οι δυνάμεις που αναδιαμορφώνουν επενδύσεις και τραπεζική εμπειρία

14:18

Μητσοτάκης σε Ριμπέρα: «Ρεαλιστική προσέγγιση στην πράσινη μετάβαση για διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας»

14:07

Lavipharm: Άλμα 108,2% στα ενοποιημένα Καθαρά Κέρδη προ Φόρων το 2025

13:52

Nexi: Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία στο επίκεντρο της επόμενης ημέρας των ψηφιακών πληρωμών

13:49

ΤτΕ: Παραμένουν περιορισμένοι οι κυκλικοί συστημικοί κίνδυνοι στην Ελλάδα

13:35

Μιχαηλίδου: «Στηρίζουμε την αγροτική οικογένεια, επιβραβεύουμε τους αριστούχους, διπλασιάζουμε τη στήριξη για τη Θεσσαλία»

13:27

Διακρίσεις για την Πειραιώς για τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στις προμήθειες

gazzetta
gazzetta reader insider insider