Διεθνή
17-08-2019 | 11:20

Πέντε μάρκες που «κέρδισαν» τους millennials αλλά «έχασαν» την επόμενη γενιά

Μοιράσου το
Πέντε μάρκες που «κέρδισαν» τους millennials αλλά «έχασαν» την επόμενη γενιά

To Business Insider έφτιαξε μια λίστα με αγαπημένες εταιρείες των millennials στις ΗΠΑ, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να «κερδίσουν» την επόμενη γενιά.

Η μόδα όπως και οι προτιμήσεις αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων. Ρούχα, παπούτσια και προϊόντα τεχνολογίας που λάτρευαν οι νέοι της δεκαετίας του 2000 μέχρι και σήμερα, η επόμενη γενιά τα έχει «αντικαταστήσει» με τα δικά της αγαπημένα.

To Business Insider, χρησιμοποιώντας στοιχεία από έρευνες που έγιναν σε νέους, έφτιαξε μια λίστα με τις δημοφιλέστερες εταιρείες μεταξύ των millennials στις ΗΠΑ, οι οποίες σήμερα δεν είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές της επόμενης γενιάς.

 

 

Τη δεκαετία του 1990 και του 2000 η Gap ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των εφήβων. Αν και σε έρευνα της εταιρείας YPulse, το 39% των εφήβων σήμερα δήλωσε ότι ενδεχομένως θα αγόραζε στο μέλλον ρούχα από τη Gap, περισσότερο δημοφιλή στη νέα γενιά είναι ρούχα εταιρειών όπως η American Eagle και η Forever 21.

Οι έφηβοι, στο τέλη του 2000 αγαπούσαν τις μπότες Ugg και ήταν ανάμεσα στις πέντε δημοφιλέστερες επιλογές τους από το 2008 έως 2013. Η επόμενη γενιά εφήβων ωστόσο, προτιμά διαφορετικά παπούτσια από την ίδια εταιρεία, όπως αθλητικά.

H Puma ήταν ανάμεσα στις πέντε δημοφιλέστερες εταιρείες αθλητικών παπουτσιών για εφήβους, στα τέλη του 2000. Ωστόσο, παρόλο που και η επόμενη γενιά εφήβων επιλέγει το αθλητικό ντύσιμο, προτιμά μάρκες όπως η Vans και η Adidas.

Στην έρευνα της YPulse, μόλις το 8% των εφήβων απάντησε ο η Dell είναι δημοφιλής, σε σύγκριση με την Apple για την οποία το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 61%. Σε ένα βαθμό αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι η Dell ξεχωρίζει για τους υπολογιστές της, ενώ οι έφηβοι προτιμούν τα κινητά τηλέφωνα.

Η εταιρεία από το 2000 έως το 2017 ήταν ανάμεσα στις 10 αγαπημένες των εφήβων στις ΗΠΑ. Η επόμενη γενιά εφήβων στράφηκε ωστόσο σε πιο «χαλαρό» ντύσιμο.

 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.