Στην Ιστορία, τη Φυσική και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, εξετάζονται σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, οι μαθητές των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2019.
Τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν και πάλι σε μαθήματα προσανατολισμού, στα Αρχαία και τα Μαθηματικά, με τα μεν θέματα των Αρχαίων να κρίνονται βατά, των δε Μαθηματικών αρκετά απαιτητικά.
Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, την Πέμπτη θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.
Φέτος, ο αριθμός των εισακτέων φτάνει τους 78.335, αριθμός αυξημένος κατά 3.643 σε σχέση με πέρυσι.
Τι δεν επιτρέπεται να πάρουν μαζί οι μαθητές στην αίθουσα
Κινητά τηλέφωνα, βιβλία, σημειώσεις και τετράδια είναι μερικά μόνο από όσα δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Συγκεκριμένα απαγορεύονται κινητά, υπολογιστικές μηχανές (κομπιουτεράκια), βιβλία, τετράδια, σημειώσεις και διορθωτικό (blanco).