Τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει ο Κάνιε Γουέστ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει ο Κάνιε Γουέστ

Με περιουσία που υπολογίζεται στα 250 εκατ. δολάρια ο Κάνιε Γουέστ μπορεί να έχει ότι σχεδόν ότι θέλει. Και έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα ακριβά πράγματα.

Μαζί με τη γυναίκα του, την Κιμ Καρντάσιαν, ξοδεύουν τεράστια ποσά σε μεγάλα σπίτια, πολυτελή αυτοκίνητα και πλουσιοπάροχες διακοπές.

Δείτε τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει ο Κάνιε Γουέστ.

Ένα ιδιωτικό τζετ θεωρείται αναμενόμενο για μια διασημότητα που έχει πολλά εκατομμύρια. Και εδώ όμως ο Κάνιε Γουέστ βρήκε τρόπο να ξεχωρίσει έχοντας ως ιδιωτικό τζετ ένα Boeing 747.  Το αεροπλάνο ήταν δώρο από την Adidas και ο Κάνιε το ονομάζει ως «Yeezy floating office».  
 

Ο Κάνιε αγόρασε την έπαυλη το 2014 και στη συνέχεια ξόδεψε τέσσερα χρόνια μετατρέποντας την στο σπίτι των ονείρων του. Μένοντας ανικανοποίητος από τις αλλαγές στη συνέχεια προχώρησε σε νέες εργασίες ανεβάζοντας το κόστος της ανακαίνισης στα 20 εκατ. δολάρια. 
 

Αυτό το νησί στην Καραϊβική είναι πιθανότατα το πιο ακριβό δώρο που πήρε ποτέ ένα μωρό. Ο Κάνιε και η Κιμ αγόρασαν αυτόν τον μικρό τροπικό παράδεισο δίνοντας 12 εκατ. δολάρια όταν η κόρη τους Νορθ Γουέστ έγινε 2 χρονών το 2013. 
 

Το δαχτυλίδι που δένει ένα διαμάντι 15 καρατίων αξίας 4 εκατ. δολαρίων είναι σίγουρα ένα από τα πιο ακριβά πράγματα που έχει το ζεύγος Καρντάσιαν-Γουέστ. Αυτό μάλιστα είναι το δεύτερο δαχτυλίδι. Το πρώτο άξιζε «μόλις» 1,6 εκατ. δολάρια και κλάπηκε μαζί με άλλα κοσμήματα συνολικής αξίας 10 εκατ. δολαρίων το 2017. 

Ο Γουέστ αγόρασε αυτό το αμάξι το 2014 για 2,4 εκατ. δολάρια. Πιάνει το 0-100 σε 2,5 δευτερόλεπτα. Πλέον η παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου έχει σταματήσει και ήδη θεωρείται συλλεκτικό. 

Αν και το συγκεκριμένο αμάξι κοστίζει περί τα 300.000 δολάρια τα μοντέλα που αγόρασε ο Κάνιε κοστίζουν πολύ παραπάνω και αυτό γιατί είναι θωρακισμένα σε τέτοιο βαθμό που μπορούν να αντέξουν επιθέσεις από: Χειροβομβίδες, νάρκες και βέβαια σφαίρες όλων των διαμετρημάτων. Ο Κάνιε Γουέστ αγόρασε δύο τέτοια. Ένα για τη γυναίκα του και ένα για την κόρη του. Συνολικό κόστος 1,2 εκατ. δολάρια. 
 

Κάποιος που έχει χρυσές τουαλέτες δεν θα μπορούσε να μην έχει και αντίστοιχα κρεβάτια. Ο Κάνιε αγόρασε έξι υπερπολυτελή κρεβάτια ξοδεύοντας περί τα 175.000 δολάρια το καθένα, δηλαδή πάνω από 1 εκατ. δολάρια. 
 

Ο Κάνιε πάει στην τουαλέτα σαν… Βασιλιάς. Ο Κάνιε έχει τέσσερις επιχρυσωμένες τουαλέτες στην έπαυλή του, που του κόστισαν περί τα 750.000 δολάρια. 
 

Αυτό ήταν το δώρο που του έκανε η Κιμ για τον γάμο του. Το αρχικό κόστος του αμαξιού υπολογίζεται στα 400.000 δολάρια. Ωστόσο και αυτό το μοντέλο δεν είναι… μαμά και έτσι μετά απ’ όλες τις τροποποιήσεις που έχει η τιμή του εκτοξεύεται στα 750.000 δολάρια. 

Το ρολόι του Κάνιε Γουέστ δεν θα μπορούσε να είναι του… εμπορίου. Ειδικά κατασκευασμένο για αυτόν το Tiret ρολόι έχει την προσωπογραφία του μουσικού φτιαγμένη με καφέ, κίτρινα, μαύρα και άσπρα διαμάντια. Το κόστος του ανέχεται στα 180.000 δολάρια. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Ακροδεξιοί δήμαρχοι στη Γαλλία κατέβασαν τις ευρωπαϊκές σημαίες από τα δημαρχεία τους

23:46

Ο Μερτς ζητά επαναπατρισμό του 80% των 1,3 εκατ. Σύρων που ζουν στη Γερμανία

23:39

Το Ντουμπάι ανακοίνωσε μέτρα 237 εκατ. ευρώ για στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων

23:33

Συνεχίζεται το sell off στην Micron - «Βουτιά» 30% σε οκτώ ημέρες

23:25

Δεκάδες νεκροί σε Αφγανιστάν και Πακιστάν εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων

23:13

Τεχνολογικές πιέσεις στην Wall Street εν μέσω ράλι του αργού

22:53

ΗΠΑ: «Ανησυχία» για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο από το Ισραήλ

22:40

Ξεκινάει η απογραφή του πληθυσμού της Ινδίας - Θα διενεργηθεί από 3 εκατ. αξιωματούχους

22:23

Πετρέλαιο: Στον καλύτερο μήνα στην ιστορία του το Brent - Τριψήφιο από το 2022 το WTI

22:14

Ισραήλ: Εγκρίθηκε η θανατική ποινή για Παλαιστίνιους που κρίνονται ένοχοι για αντιισραηλινές επιθέσεις

22:06

H Κομισιόν ετοιμάζει σχέδιο δράσης για τα λιπάσματα - Επείγουσα συνάντηση στις 13 Απριλίου

22:03

Enterprise Greece: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της παγκόσμιας αγοράς μαρμάρου

21:53

Κερδοφόρο «2x2» για τον χρυσό - Καθοδόν για τον χειρότερο μήνα του από το 2008

21:43

Η Κομισιόν βλέπει ενδείξεις αφαίρεσης δεδομένων από κυβερνοεπίθεση στο Europa.eu

21:33

Λ. Οίκος: Το Ιράν έχει αποδεχθεί ορισμένα αιτήματα - Ο Τραμπ θέλει συμφωνία πριν τις 6 Απριλίου

21:26

Παπαθανάσης: Εξασφαλίζουμε ότι νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα αντιμετωπίσουν την όποια κρίση

21:19

Η G7 δηλώνει «διατεθειμένη να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα» για τη σταθερότητα στην αγορά ενέργειας

21:14

Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021 -22

21:03

Aνάλυση ΔΝΤ για Μ. Ανατολή: Ο αντίκτυπος του πολέμου σε ενέργεια, εμπόριο και αγορές

20:55

Δύο κυανόκρανοι του ΟΗΕ σκοτώθηκαν στον νότιο Λίβανο

20:42

Ξεκίνησε η βεβαίωση κλήσεων από τις AI κάμερες και τις κάμερες των λεωφορείων

20:25

Γκίλφοϊλ: Αυξάνουμε μέσω Ελλάδας τις ροές LNG από τις ΗΠΑ προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία

20:14

Αργεντινή: Ένας μαθητής νεκρός και 8 τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολείο

20:06

Τα λιπάσματα ετοιμάζονται να τινάξουν τις τιμές τροφίμων στον αέρα

20:03

Πιερρακάκης: «Θα εξαντλήσουμε κάθε δημοσιονομικό περιθώριο, ώστε κανένας να μη μείνει απροστάτευτος»

19:57

Ανοιχτή πρόσκληση του ΕΣΥ για γιατρούς σε νησιωτικές δομές υγείας - Ποια κίνητρα δίνονται

19:51

Μερτς: «Κίνδυνος εξέλιξης του πολέμου στο Ιράν σε περιφερειακή σύγκρουση»

19:44

Κομισιόν: Ικανοποιητική η πρόοδος στην τόνωση της κοινωνικής οικονομίας της Ευρώπης

19:42

Θεοδωρικάκος: «Στηρίζουμε με σχέδιο και αποτελέσματα τη βιομηχανία αλουμινίου»

19:38

Softweb: Από 31 Μαρτίου σε διαπραγμάτευση οι 600.000 νέες μετοχές

gazzetta
gazzetta reader insider insider